tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post652522993124306343..comments2022-12-09T00:37:05.605+02:00Comments on הבלוג של בתיה דורון: קולינריה, לייף סטייל, טיולים: סחוג הבית - כל כך פשוט להכיןהבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-17182268978456243312020-01-27T09:09:34.846+02:002020-01-27T09:09:34.846+02:00חח... תודה על התגובה, אכן אין מרק במתכון, כתבתי למ...חח... תודה על התגובה, אכן אין מרק במתכון, כתבתי למרק, כי יש גם חווייג' שמיועד לקפה... מעדיפה כמה שפחות שמן לכן גם מסננת אחרי שמכינה.הבלוג של בתיה דורוןhttps://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-11136149700238189432020-01-24T06:51:58.066+02:002020-01-24T06:51:58.066+02:00כתבת 1 כף חוויאג' למרק? לא מצאתי מרק במתכון..?...כתבת 1 כף חוויאג' למרק? לא מצאתי מרק במתכון..??<br />תודה על המרשם, זה בעצם על אותו עיקרון של פםסטו. האם לא כדאי לצים ברווח הנוצר בין הסחוג לפקק מעט שמן זית?<br />תודה לך, מחכה למתכון החמוצים. arik benedek chavivhttps://www.blogger.com/profile/10153886439820740828noreply@blogger.com