tag:blogger.com,1999:blog-82822721286728186442024-03-14T04:53:18.543+02:00הבלוג של בתיה דורון: קולינריה, לייף סטייל, טיוליםהבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.comBlogger294125tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-34847704433053175352022-11-29T16:45:00.006+02:002022-11-29T17:25:06.636+02:00לחמניות עננים מקמח צרפתי לבריוש ומאפי שמרים "קמח הארץ"למי אין חשק לאיזה מאפה צרפתי טעים מבצק שמרים, עשיר בחמאה, בריוש עסיסי, או לחמניות עננים רכות וטעימות או כל מאפה אחר. בדיוק בשביל זה, טחנת "קמח הארץ" מייבאת לנו מטחנת הקמח Moulins Bourgeois בצרפת, קמח צרפתי לבריוש ומאפי שמרים T55, קמח חיטה לבן, רב תכליתי, עשיר מאוד בחלבון. קמח צרפתי קלאסי האופייני מאוד לעולם האפייה הצרפתי ולמאפים עשירים בחמאה וממרחים כמאפי שמרים, בריוש וכדומה. תכונות הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-42828513657786031182020-09-12T19:44:00.005+03:002020-09-12T20:08:04.704+03:00עוגת שוקולד וקוקוס
את העוגה
הזו הייתי מכינה הרבה לפני כמה שנים ושכחתי ממנה. השבוע נתקלתי במתכון ובא לי להכין אותה. עוגה קלה מאוד, יש כאן הקצפה אבל ממש כמה דקות הכנה ויש לכם עוגה טעימה...
מצרכים:
6
ביצים, אני השתמשתי בגודל L
1 ו-
3/4 כוסות סוכר
2
כוסות קוקוס
1 כוס
קמח תופח או רגיל ו-1 אבקת אפיה
1/3 כוס
קקאו
1 סוכר
וניל
1/2
כוס יין אדום
1 כפית
תמצית רום
הכנה:
לחמם תנור
ל-180 מעלות, לשמן תבנית הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-46336725207059032252020-09-10T19:41:00.000+03:002020-09-10T19:41:06.704+03:00הפתעה צרפתית בירושלים: במתחם כיכר המוזיקה נפתח 'נפוליאון' – פטיסרי ובולונז'רי בסגנון פריזאיהפתעה בירושלים: פנינה קולינארית חדשה במרכז העיר. לורנט לוי, היזם של מתחם בכיכר המוזיקה בירושלים פתח ועיצב בעצמו בתחילת אוגוסט את 'נפוליאון'- פטיסרי ובולונז'רי בסגנון פריזאי בהשראת PAUL הפטיסרי האהוב עליו בפריז, עיר ילדותו. 'נפוליאון' משתרעת על פני 130 מ"ר במתחם מעוצב עם כ-48 מקומות ישיבה בחלל המרכזי הפנימי וכ-40 מקומות ישיבה בחוץ. עלות הקמת הפטיסרי נפוליאון נאמדת בכ 1.6 מיליון ₪. בכניסההבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-87234471917710801402020-09-01T21:23:00.001+03:002020-09-01T21:24:45.734+03:00 קרקרים בטעם שום ממאפיית הבוטיק של ביכורים-bikurim
למאפיית הבוטיק של ביכורים יש שם של כבוד בתעשיית המזון בכלל ובתעשיית המזון הבריאותי בפרט. החברה מייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, לחמניות, חלות ומאפי דגנים מלאים. המתכונים המיוחדים של צוות השף-קונדיטורים שלהם וסודות מוצרי הפשתן לצד ההקפדה על הגדלת מגוון הלחמים הבריאותיים, מקנים למאפייה שם של כבוד בתעשיית המזון בכלל ובתעשיית המזון הבריאותי בפרט.
התמונה נלקחה מכאן
הקרקרים מיוצרים הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-74833886767612979302020-08-30T21:16:00.000+03:002020-09-01T21:23:54.955+03:00במיוחד לראש השנה - עוגת דבש במחיר של 5 שקלים בלבד וממרח שומשום עם דבש של חברת אחווה
חברת "אחוה", היצרנית המובילה בישראל של מוצרי טחינה, חלווה ודברי מאפה, משווקת לרגל ראש השנה וחגי תשרי, עוגת דבש במחיר מנצח וללא תחרות של 5 שקלים בלבד וממרח שומשום עם דבש.
צילום התמונה הזו: יעל האן
לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק של חברת "אחווה": "כמידי שנה מציעה אחווה עוגת דבש איכותית וטעימה במחיר מנצח, כשהשנה, לאור משבר הקורונה, אף השקנו את העוגה באריזה חדשה ודאגנו שבמרבית רשתות המזון הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-35611280120758755392020-08-29T19:54:00.000+03:002020-08-29T19:54:00.598+03:00עוגיות החלבון הטבעוניות של בייק סיטי BAKE CITI מארצות הברית הגיעו לישראל
עוגיות החלבון הטבעוניות של בייק סיטי BAKE CITI מארצות הברית הגיעו סוף סוף לישראל. עוגיות שמכילות חלבון איכותי מהצומח וסיבים תזונתיים.
העוגיות לא מרכיבים שעברו הנדסה גנטית, צבעים או חומרי טעם וריח מלאכותיים, חלב, ביצים, שומן טראנס וכולסטרול.
אפשר להשיג אותן בשישה טעמים נהדרים:
שוקולד צ'יפס
אספרסו ושוקולד מריר
אגוזי מקדמיה, שוקולד לבן וקוקוס
שיולת שועל עם הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-1735343769369471272020-08-29T19:22:00.000+03:002020-08-29T20:35:05.078+03:00סידרת גרנולה מפתיתי כוסמין של חברת נוטרה זן NutraZAN
סידרת גרנולה טעימה מפתיתי כוסמין, פרי פיתוח ישראלי חדש של חברת נוטרה זן NutraZAN שמתמחה בשיווק מוצרי מזון אורגניים וטבעיים. החברה עוזרת לשמור על תזונה בריאה גם בימים אלה ומשיקה סדרת גרנולה נהדרת מכוסמין קלאסי וכוסמין עם פירות ואגוזים.
הגרנולה נטולת סימונים אדומים, ללא תוספת סוכר לבן, חומרים משמרים, רכיבים מן החי, חומרי טעם וריח או צבעים וחומרים מלאכותיים. האריזה מאפשרתהבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-72271151357931085642020-08-15T10:29:00.002+03:002020-08-15T10:29:33.592+03:00מגולגלות מקמח כוסמין במילוי ריבה וקוקוס ושוקולד נוטלה
כפי שאתם יודעים, אני לא חסידה של הקמחים המלאים, על כל הסוגים, אני משתמשת בקמח לבן ורגיל. כשקבלתי את הקמחים של חוות הר סיני, החלטתי לנסות ולהכין מהם את מה שאנחנו אוהבים, בגלל שאין לי מתכונים עם קמח מלא, מר גוגל בא לעזרה וקראתי כל מיני מתכונים. המתכון הזה גם נלקח מהרשת עם קצת שינויים שלי. את המגולגלות האלה הכנתי מקמח כוסמין.
הקמח של חוות הר סיני מעולה, כייף לעבוד אתו, מתמסר כמו שאומרים.
הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-44297769877660902582020-08-15T10:18:00.001+03:002020-08-15T10:18:41.781+03:00עוגת גבינה על מצע בייגלה ואגוזים
בימים חמים כשאין חשק לאפות מכינים עוגה ללא אפייה. העוגה הזו קלה להכנה וטעימה מאוד, התחתית של בייגלה עם אגוזים, שילוב מנצח וטעים.
כמה הערות:
בייגלה: הכוונה לבייגלה הקטנים העגולים - ללא שומשום
החמאה צריכה להיות מומסת
אני הכנתי בתבנית בגודל 24
מצרכים:
1/2 שרוול של ביסקויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים)
2 כוסות בייגלה (ללא שומשום)
200 גרם חמאה מומסת
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנטהבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-19255957487719741822020-08-05T13:20:00.000+03:002020-08-05T13:20:37.451+03:00מעדן פרוביוטי ללא חלב עם תות - מתאים גם לטבעונים וצמחונים ולכל מי שמפחית חלב ומוצריו
מי לא אוהב מעדנים טעימים ואם הם בריאים, פי כמה.
"יופיקס" משיקה טעם חדש בסדרת ONLY, המעדנים הפרוביוטיים ללא חלב
המשווקת על ידי מחלבת שטראוס: מעדן פרוביוטי ללא חלב עם תות וזאת כשנתיים לאחר שהשיקה לראשונה את סדרת המעדנים הפרוביוטיים ללא חלב:
עם אפרסק ועם אננס ומשקאות פרוביוטיים עם תות ופטל ועם תות ובננה.
מעדן תות טבעוני במרקם וטעם נפלאים, לא מכיל חלב, לא סויה, ללא מייצבים הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-7586355890176076432020-08-01T09:27:00.003+03:002020-08-01T20:10:58.718+03:00טארט מקמח חיטה מלא עם ריבת תות שדה וקוקוס
זוכרים את הפיצה והרולדות שהכנתי מהקמחים שקבלתי מחוות הר סיני? הפעם הכנתי טארט ריבת תות שדה וקוקוס וגם הפעם השתמשתי בקמח חיטה מלא. כאן תקראו את כל הפרטים על סוגי הקמחים, מה מכילים? היכן להשיג? מחירים ועוד..
תזכרו:
לא יודעת אם מתאים לבצק מקמח לבן בלבד, כאן זה חצי חצי
המתכון לתבנית טארט 24.
אפיה ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך 30-35 דקות עד שהבצק שחום
הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-85648090977579758472020-07-31T14:08:00.001+03:002020-07-31T14:09:33.670+03:00קובה אורז מטוגן במילוי בשר
אצלנו הכורדים הכל כמעט סובב סביב הקובה. אני מעלה מתכון של קובה אורז ממולא בשר. אני זוכרת את אמא שלי מטגנת לנו קובה ועדיין יש לי את הטעמים של הבית. קובה אורז נפוץ מאוד בין הכורדים והעיראקים. לכל אחד יש את השיטות שלו להכין את הקובה, אבל כולם על אותו עיקרון.
לפני שנתחיל כמה הערות:
מהתערובת הזו יוצאים 10-12 קובה
את האורז מבשלים ללא שמן, כדי שיצא דביק
את תערובת הבשר צריך להכין מראש כדי שתהיה קרה (הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-45099633879091260902020-07-30T14:35:00.000+03:002020-07-31T08:11:53.283+03:00רולדות מקמח חיטה מלא מחוות הר סיני
זוכרים את הפיצה שהכנתי מהקמחים שקבלתי מחוות הר סיני? הכנתי גם רולדות עם נוטלה והפעם השתמשתי בקמח חיטה מלא. כמו שכתבתי, בגלל שאני לא כל כך עובדת עם הבצקים האלה, חיפשתי מתכונים בגוגל רק להבין את היחסים בין הקמח לנוזלים.
כאן תקראו את כל הפרטים על סוגי הקמחים, מה מכילים? היכן להשיג? מחירים ועוד...
המתכון ל-4 רולדות, אבל כמובן אפשר להקטין/להגדיל כמויות.
מצרכים:
350 גרם קמח מלא + 350 גרםהבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-67824275625327421272020-07-27T19:25:00.006+03:002020-07-30T15:03:23.342+03:00פיצה מקמח כוסמין מלא אורגני מקמחים של חוות הר סיני
השבוע הגיעו אלי לסקירה שלושה סוגי קמחים מחוות הר סיני:
קמח חיטה 70% אורגני, קמח חיטה מלא אורגני, קמח כוסמין מלא אורגני.
מבחר קמחים טהורים, ללא ערבוב של קמחים רגילים, אורגניים בטחינת אבני ריחיים ששומרת על הערכים התזונתיים הגבוהים של הדגנים הודות לכך שאינה שורפת אותם.
החווה מתמחה בגידול כבשים במרעה וטחנת קמח שמונעת בעזרת אבני ריחיים ומציעה מגוון קמחים טהורים ואיכותיים הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-4057391582294920742020-07-22T15:22:00.000+03:002020-07-22T16:19:34.078+03:00פלאפל הבית
מי לא אוהב פלאפל ועוד שמכינים לבד בבית מצרפים לזה טחינה, סלט ירקות, קצת חריף ומתענגים. ההכנה לא מסובכת ולא קשה. אני מכינה מראש כמות של גרגרי חומוס ומקפיאה. את החומוס משרים במים לפחות 12-15 שעות, להחליף פעמיים שלוש את המים, אני השתמשתי בחומוס מהסוג הקטן, של סוגת.
מצרכים:
3 כוסות גרגירי חומוס יבש מושרה שטוף ומסונן
1/2 חבילה כוסברה
1/2 חבילה פטרוזיליה
1 בצל גדול
8 שיני שום
1 כפית סחוג – רצוי הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-82868344083049358212020-06-29T18:52:00.000+03:002020-06-29T19:00:02.763+03:00ביסלי בטעמים הכי ישראליים שיש - ביסלי שווארמה ואחשל ביסלי פלאפל
אסם משיקה שתי מהדורות מיוחדות של ביסלי ואח של ביסלי בטעמים הכי ישראליים שיש
אסם מובילת שוק החטיפים בישראל, משיקה שתי מהדורות מיוחדות שמתחברות לטעמים הישראליים ביותר: ביסלי שווארמה ואח של ביסלי פלאפל (ללא גלוטן
החידוש בא לידי ביטוי בשתי המהדורות לא רק בטעמים המיוחדים אלא בחוויית האכילה שנובעת מצורת החטיף: ריבועי ביסלי ואח של ביסלי "שטוחים" בעלי מרקם קליל וכיפי לאכילה בטעמים האהובים הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-48811609318608483952020-06-21T16:16:00.002+03:002020-06-22T18:51:42.478+03:00"משומשו" – גבינה צהובה טבעונית ומתכון למאפינס גבינות
כשקבלתי את הגבינה של "משומשו" – גבינה צהובה טבעונית, לא ידעתי מה לעשות אתה, אני לא בקטע של טבעונות. בכל זאת בחרתי לשלב אותה במאפינס גבינות שהכנתי. הגבינה מגיעה בפרוסות בסגנון קלאסי עם מרכיבים צמחיים בעלת 9% שומן בלבד, 100% טבעוני, ללא לקטוז, כולסטרול, סויה, ללא שומן טרנס וללא חומרים משמרים, מופחתת שומן ונתרן וללא סימון אדום, מכילה סידן וסיבים תזונתיים, ללא חשש מאלרגניים והיא מושקת במתכון הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-64397544458932350592020-06-20T09:34:00.001+03:002020-06-20T09:37:53.503+03:00חדש באחווה - עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד
חברת "אחוה" היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה משיקה עוגה חדשה בסדרת מוצרי המאפה ומביאה את הקונדיטוריה אל הבית: עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד, טעימה מאוד מבצק שמרים נימוח במילוי עשיר של שוקולד מלופפת בתנועת קיפול ועם מילוי עשיר של שוקולד, נימוחה בפה ובעלת טעם של אפייה ביתית.
העוגה תשווק באריזה של 400 גרם, נהדרת לאירוח וכקינוח מפנק לצד שתייה קרה או חמה וותהיה חלק מסדרת הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-46031720868392751542020-06-18T18:29:00.003+03:002020-06-18T18:29:42.140+03:00חדש חדש ביחיעם, פסטרמה בתיבול שווארמה...
חדש חדש ביחיעם, פסטרמה בתיבול שווארמה...
חברת יחיעם משיקה פסטרמה חדשה בסדרת הנקניקים הפרוסים, הפסטרמה בטעם חדש, מקורי ואהוב על הישראלים, מחזה הודו בלבד, מובחר, בתיבול של תערובת תבלינים בטעם של שווארמה שמצטרפת לקטגוריית הנקניקים הפרוסים של מעדני יחיעם. הפסטרמה מכילה 18% חלבון ורק 3% שומן.
הפסטרמה משווקת באריזה של 300 גרם ומצטרפת לקטגריית המוצרים הפרוסים בקופסאות של מעדני יחיעם.בין הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-21154263040020430602020-06-10T15:50:00.004+03:002020-06-10T15:50:35.186+03:00שבלולי בצק עלים במילוי גבינות ועלי מנגולד
המאפה הטעים הזה מתאים מאוד לימים חמים שבהם אין לנו חשק לבלות שעות במטבח ואתם לא תפסיקו לנשנש...
מצרכים:
1 חבילה בצק עלים לא חשוב של איזה חברה
500 גרם גבינה מלוחה חמד, או אפשר לערבב גבינות: חמד, צהובה, מוצרלה מגורדים
1 חבילה עלי מנגולד שטופים, קצוצים דק ומסוננים היטב מהמים (אפשר לסחוט בידיים)
1 ביצה מעורבת בטיפה מים ושומשום לפזר מעל
הכנה:
לחמם תנור ל- 190 מעלות
לשטח את הבצק על משטח עבודה
הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-31930860491226932092020-04-14T21:06:00.002+03:002020-04-14T21:06:06.165+03:00קציצות עוף ברוטב שלא תרצו להפסיק לאכול
קציצות עוף ברוטב עם אפונה, גזר, עלי מנגולד וכרישה, מנה משביעה אותה תצרפו לאורז לבן ולא תרצו להפסיק לאכול...
קציצות עוף ברוטב עם אפונה, גזר, עלי מנגולד וכרישה, מנה משביעה אותה תצרפו לאורז לבן ולא תרצו להפסיק לאכול...
מצרכים לקציצות:
חצי קילו חזה עוף טחון (אני טוחנת לבד)
1 תפו"א בינוני מגורד
1/2 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
2 שיני שום קצוצות
1 ביצה שלמה
תבלינים לפי הטעם, חובה פפריקה מתוקה שתתן הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-44291272869138127632020-04-10T09:48:00.000+03:002020-04-10T09:48:00.835+03:00מציות במילוי גבינות
מצות במילוי גבינות, מתאים לארוחת בוקר/ערב
מצרכים:
מצות לפי מספר הסועדים
גבינות שיש בבית: עמק, חמד או כל גבינה קשה אחרת
2-3 ביצים שלמות לערבב ולהוסיף מלח לפי הטעם
מחבת ושמן קנולה לטיגון
הוראות הכנה:
להרטיב את המצות - להניח בתוך מגבת ולעטוף ל-10 דקות לערך, להרטיב שוב.
לקחת את המצות, לחצות אותן, להניח גבינה ולגלגל
לטבול בביצה את המצה משני הצדדים
לטגן משני הצדדים עד לקבלת הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-5134905037344201922020-04-01T17:59:00.001+03:002020-04-03T18:02:36.298+03:00"סל גל" – ארגונית ניידת ופרקטית עם סלסלות מרווחות של חברת "ליפסקי"
בדיוק בזמן, הגיעה אלי הארגונית הניידת של חברת "ליפסקי" בתוכה איכסנתי מוצרים כשרים לפסח, עד שארונות המטבח יהיו מוכנים לפסח.
חברת "ליפסקי" הישראלית, המתמחה בפיתוח ובייצור כחול-לבן של מוצרי פלסטיק, אינסטלציה, סניטריה ומוצרי אמבט דקורטיביים, השיקה את "סל גל" – ארגונית ניידת הכוללת יחידות של סלסלות מרווחות מפלסטיק קשיח ואיכותי. הארגונית הפרקטית מתאימה למגוון שימושים בבית, במרפסת ובחצר.
הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-25630889788082860932020-03-31T21:32:00.004+03:002020-03-31T21:32:59.226+03:00תבלינים משובחים כשרים לפסח של חברת נפטון ומתכון שלי: עוף עם שומר
עוד מוצרים לכבוד חג הפסח: תערובות תבלינים משובחים וכשרים לפסח.
לחברת "נפטון" מבחר תבלינים משובחים וכשרים לפסח להכנת מנות חגיגיות: "תערובת בתיבול פלפל לימון" ו"תערובת לתיבול פילדלפיה".
חברת "נפטון" (משנת 1980), מתמחה בפיתוח ייצור ושיווק תבלינים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, ממרחים ורטבים, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-8282272128672818644.post-71435184714111213802020-03-24T21:13:00.003+02:002020-03-24T21:13:59.432+02:00"פרימור" משיקה לראשונה סדרת מיצים אורגניים - ללא סימון אדום
חדשנות מרעננת למובילת שוק המיצים הסחוטים פרימור, חברת "פרימור" משיקה לראשונה סדרת מיצים אורגניים: מיץ תפוזים סחוט טבעי אורגני ומיץ אשכוליות אדומות אורגני בבקבוקי 750 מ"ל.
"פרימור", היצרנית המומחית בסחיטת מיצים ומובילת השוק בישראל, מציגה חדשנות בקטגוריה ומחדדת את תפיסת הטבעיות באמצעות השקת מוצרים סחוטים אורגניים: מיץ תפוזים סחוט טבעי אורגני ומיץ אשכוליות אדומות סחוט טבעי אורגני, בטעם נפלא הבלוג של בתיה דורוןhttp://www.blogger.com/profile/01345902545147091402noreply@blogger.com0