יום ראשון, 20 בספטמבר 2015

מרק עוף עם ירקות לסעודה מפסקת



את הסעודה המפסקת לפני צום יום הכיפורים, אנחנו תמיד מתחילים במרק עוף עם ירקות. אני שמה במרק ירקות וחלקי עוף. חלק אוהבים את הירקות
(אני) חלק את הכל וחלק מרק צח עם שקדי מרק.

הכנת המרק פשוטה מאוד, המרק טעים ומשביע ויש אומרים, אפילו בריא מאוד ואף מבריא חולים מצוננים

 הכמויות כאן הם בערך לחמישה סועדים

מצרכים

ירקות: 4 גזרים, 1/2 חבילה סלרי, 2 כרישות, 2 בצלים, (מי שאוהב אפשר גם תפוחי אדמה) שטופים וחתוכים
4-5 חלקי עוף: שוקיים, ירכיים או כל חלק אחר שאוהבים שטופים ונקיים.
מעט מאוד מלח (ארוחה מפסקת אל תשכחו)

:הכנה

מכניסים לסיר מתאים את כל הירקות ביחד עם העוף, מביאים לרתיחה, לא פראית, עדינה במשך רבע שעה, מנמיכים ומבשלים עוד חצי שעה.








בהזדמנות זו, אני מאחלת לכל בית ישראל, חתימה טובה




אין תגובות: