אין כמו עוגת שוקולד כשבתוכה יש חמאת בוטנים, קוקוס, אגוזים, קצפת... שחיתות טעימה.
התחתית צריכה להיות בגובה של 1 עד 2 ס"מ לערך, זה מספיק.
רצוי מאוד להניח בתבנית נייר אפייה.
העוגה מתאימה לפסח ולכל השנה.
התחתית צריכה להיות בגובה של 1 עד 2 ס"מ לערך, זה מספיק.
רצוי מאוד להניח בתבנית נייר אפייה.
העוגה מתאימה לפסח ולכל השנה.
מצרכים:
- 2 כוסות אגוזים קצוצים וקלויים
- 1/2 כוס חמאת בוטנים
- 1/2 כוס ריבת חלב
- 1/4 כוס דבש
- 2 שמנת מתוקה
- 1 חבילה אינסטנט וניל
- 3/4 כוסות חלב
- 2 חבילות שוקולד (לא חשוב איזה אני אוהבת שוקולד חלב)
הכנה:
💗 ישנה אפשרות להירשם כמנויים לבלוג בצד שמאל למעלה, אתם מוזמנים להירשם 💗
- לבשל את כל המצרכים מ-1 - 4 עד שכל התערובת מתגבשת. אם סמיך להוסיף מעט מים או חלב, אם דליל, להוסיף מעט אגוזים או קוקוס.
- לערבב, לשטח בתבנית מתאימה, להכניס למקפיא לחצי שעה.
- להקציף: 1 שמנת מתוקה + 1 אינסטנט וניל + 1 כוס חלב לקצפת יציבה
- להוציא את התבנית מהמקפיא, לשפוך מעל את הקצפת, להחזיר למקפיא לפחות לחצי שעה.
- לאחר חצי שעה, להרתיח: 1 שמנת מתוקה, כשרותח, לכבות ולהכניס 2 חבילות שוקולד לערבב עד להמסה.
- להוציא את התבנית מהמקפיא, לשפוך מעל את השוקולד ולהחזיר למקפיא עד שהכל מתגבש.
- מומלץ להשאיר במקפיא.
💗 ישנה אפשרות להירשם כמנויים לבלוג בצד שמאל למעלה, אתם מוזמנים להירשם 💗
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה