את העוגיות האלה הכנתי ממתכון שאני הרכבתי.
קראתי להן ביסקוצ'וס, גם בגלל תהליך האפייה שדומה מאוד להכנת הביסקוצו'ס השטוחים הרגילים וגם בסופו של דבר, זה זה סוג של עוגיות יבשות ומתוקות. יש גם בגירסה מלוחה, אבל הפעם נעסוק במתוק.
העוגיות האלה מתאימות לכל השנה, הן קלות להכנה וטעימות מאוד ותמיד טוב שיש אותן בבית, אפשר להכין את הבצק ולהקפיא וכשבאים אורחים, פשוט לשלוף מהמקפיא להפשיר לפרוס ולאפות לפי ההוראות.
קראתי להן ביסקוצ'וס, גם בגלל תהליך האפייה שדומה מאוד להכנת הביסקוצו'ס השטוחים הרגילים וגם בסופו של דבר, זה זה סוג של עוגיות יבשות ומתוקות. יש גם בגירסה מלוחה, אבל הפעם נעסוק במתוק.
העוגיות האלה מתאימות לכל השנה, הן קלות להכנה וטעימות מאוד ותמיד טוב שיש אותן בבית, אפשר להכין את הבצק ולהקפיא וכשבאים אורחים, פשוט לשלוף מהמקפיא להפשיר לפרוס ולאפות לפי ההוראות.
מצרכים:
1.
1/2 קילו קמח
2.
3 ביצים שלמות
3.
100 גרם סוכר
4.
1/2 כוס שמן
5.
1 סוכר וניל
6.
1 אבקת אפייה
7.
100 גרם שקדים מולבנים
8.
100 גרם אגוזים
9.
100 גרם פצפוצי שוקולד
10.
1/2 כוס רסק תפוחי עץ
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות
2. להכניס את כל המצרכים לקערת המיקסר
3. ללוש בעדינות עד שכל המצרכים מתגבשים
4. אם הבצק דליל, להוסיף עוד טיפה קמח עד שהבצק
מתגבש . לחלק לשלוש רולדות לעטוף בניילון נצמד
5 להכניס למקרר לשעה בערך
6. להוציא את הרולדות, להניח בתבנית מתאימה, לאפות בערך 20 דקות
5 להכניס למקרר לשעה בערך
6. להוציא את הרולדות, להניח בתבנית מתאימה, לאפות בערך 20 דקות
7. להוציא מהתנור לחתוך בעדינות לפרוסות בעובי שאוהבים ולהחזיר
לתנור לעוד רבע שעה
8. לקרר ולשמור בקופסא סגורה
8. לקרר ולשמור בקופסא סגורה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה