יום שבת, 27 במאי 2017

קרמשניט - מילפיי עם קצפת אינסטנט וניל

את עוגת הקרמשניט הזו כולם מכירים, עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה, אני מעדיפה את העוגה הזו בגירסת העוגה האישית. אז בואו נכין.

מצרכים:
  1. 1 חבילה בצק עלים מרודד - להפשיר במקרר ללילה
  2. 2 חבילות אינסטנט וניל
  3. 2 שמנת מתוקה
  4. 2 כוסות חלב
הכנה:
  1. לחמם תנור ל-200 מעלות
  2. לרדד את הבצק, לחתוך למלבנים או מרובעים, להניח בתבנית, לפזר מעל מעט סוכר
  3. לאפות 10 דקות עד רבע שעה עד שהמאפה מזהיב והעלים מתנפחים, להוציא ולקרר
  4. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב לקצפת יציבה
  5. לפתוח בעדינות את הנפוליאונים ולמלא בקצפת
  6. לשמור במקרר





אין תגובות: