מצרכים:
- 1 חבילה בצק עלים מרודד - להפשיר במקרר ללילה
- 2 חבילות אינסטנט וניל
- 2 שמנת מתוקה
- 2 כוסות חלב
- לחמם תנור ל-200 מעלות
- לרדד את הבצק, לחתוך למלבנים או מרובעים, להניח בתבנית, לפזר מעל מעט סוכר
- לאפות 10 דקות עד רבע שעה עד שהמאפה מזהיב והעלים מתנפחים, להוציא ולקרר
- להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב לקצפת יציבה
- לפתוח בעדינות את הנפוליאונים ולמלא בקצפת
- לשמור במקרר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה