הוזמנתי לאירוע בלוגרים למחלבת בארי שמשיקה חנות אונליין למכירת גבינות פרימיום עד דלת הבית - חידוש בישראל. מיזם חדש וחדשני לשיווק אינטרנטי ישיר של גבינות פרימיום המיוצרות במחלבת בארי - פשוט גבינה, מדלת המחלבה לדלת ביתך!
מחלבת "בארי" הוותיקה שבקיבוץ בארי, מציעה מבחר ומגוון גבינות העשויות 100% חלב בקר ללא תוספים המיוצרות בעבודת יד.
הפרות הנמצאות באזור כפרי רגוע ושלו, נהנות מאויר צח וממזון המיוצר במקום ומרפתות מרווחות ללא רעש סביבתי ונטולות לחץ. התוצאה חלב עשיר בטעם וארומה. מזג האוויר בנגב מאופיין בימים חמים ולילות קרים, המעניקים לחלב את אופיו המיוחד.
גבינות הפרימיום מיוצרות באופן ידני ובתהליכים מסורתיים וטבעיים תוך שימת דגש על אפיון האזור ומיצוי התכונות והטעמים הייחודיים של הגבינות . הגבינות מתיישנות במשך חודשים ארוכים בחדרי הבחלה מיוחדים, בעלי טמפרטורה ולחות מבוקרים המאפשרים להן לפתח את הטעם המיוחד והאופייני לכל אחת מהן.
לראשונה בישראל, משיקה מחלבת בארי מיזם חדש תחת הסלוגן "פשוט גבינה מצוינת, מדלת המחלבה לדלת ביתך". מדובר בחנות online לרכישת גבינות המחלבה, באמצעות המיזם מציעה המחלבה לצרכניה גבינות בוטיק איכותיות מבלי לצאת מהבית, ומבלי להתפשר על הטעם.
לראשונה בישראל, משיקה מחלבת בארי מיזם חדש תחת הסלוגן "פשוט גבינה מצוינת, מדלת המחלבה לדלת ביתך". מדובר בחנות online לרכישת גבינות המחלבה, באמצעות המיזם מציעה המחלבה לצרכניה גבינות בוטיק איכותיות מבלי לצאת מהבית, ומבלי להתפשר על הטעם.
מדברי דגן פלג הגבן הראשי ומנהל המחלבה:
לרגל השקת האתר מציעה מחלבת בארי משלוחים חינם לכל חלקי הארץ פרט לאילת והערבה, ים המלח ואזורים ביטחוניים ובנוסף, שלושה מארזי השקה מוזלים ומפנקים הכוללים את מיטב הגבינות:
"בעקבות המגמה ההולכת ומתרחבת של צרכנות מזון ברשת ומתוך ביקוש וצורך שעלה מלקוחות ברחבי הארץ, החלטנו לצאת במהלך חדשני בתחומו ולהיות מחלבת הבוטיק הראשונה בארץ המשווקת גבינות פרימיום מדלת המחלבה ישירות לבית הלקוח. הפתרון שאנו מציעים, מאפשר ללקוח לקבל גבינות מצוינות ללא פערי תיווך ומבלי לעבור ידיים מיותרות. לצורך כך הקמנו אתר אינטרנט בטכנולוגיה המתקדמת ביותר, ידידותי ופשוט למשתמש המאפשר להזמין מאתנו גבינות 24 שעות ביממה ולקבלן תוך 4 ימי עסקים לדלת הבית, המשרד או לכל מקום לבחירת הלקוח, שמורות וארוזות בקירור מיוחד לפי התקן הנדרש".
מארז גבינות מפנק בעלות 149 ₪
הכולל משלוח וחמישה סוגי גבינות: סחף מיושנת בסגנון מנצ'גו, גררית בסגנון גאודה, אשכול בסגנון אמנטל, בשור בסגנון רוקפור וכלנית בסגנון קממבר.
מארז גבינות פרימיום בעלות 179 ₪
הכולל משלוח ושישה סוגי גבינות: סחף ביין בסגנון מנצ'גו, סחף מיושנת בסגנון מנצ'גו, גררית בסגנון גאודה, גררית עשבי תיבול בסגנון גאודה אשכול בסגנון אמנטל, בשור בסגנון רוקפור וכלנית בסגנון קממבר.
מארז גבינות דלקס בעלות 239 ₪
הכולל משלוח ותשעה סוגי גבינות: סחף מיושנת בסגנון מנצ'גו, גררית בסגנון גאודה, גררית עשבי תיבול בסגנון גאודה אשכול בסגנון אמנטל, בשור בסגנון רוקפור, כלנית בסגנון קממבר, נגב פרוסות בסגנון אדאם, שבבי מוצרלה וצפתית.
בין הגבינות של מחלבת בארי - שימו לב לשמות הגבינות ממאפייניו הבולטים של האזור:
אשכול בסגנון אמנטל:
גבינה חצי קשה בסגנון אמנטל שוויצרית. הגבינה מיושנת למשך 3-4 חודשים ובתקופה זו היא מפתחת את החורים האופייניים לה. לגבינה טעם מעודן עם מתיקות אגוזית. הגבינה מתאימה לטוסטים וסנדוויצים.
גבינה חצי קשה בסגנון אמנטל שוויצרית. הגבינה מיושנת למשך 3-4 חודשים ובתקופה זו היא מפתחת את החורים האופייניים לה. לגבינה טעם מעודן עם מתיקות אגוזית. הגבינה מתאימה לטוסטים וסנדוויצים.
בשור בסגנון רוקפור:
גבינת עובש כחול הגבינה מיושנת למשך 3- חודשים ומפתחת עורקים כחולים המעניקים לגבינה חריפות עדינה. הגבינה מתאימה לפלטות גבינה, לסלטים של עלים ירוקים, לבישול של רטבים וסתם לנשנוש בליווי פירות או שתייה חריפה. זוכת מדליית כסף בקטגורית גבינות כחולות בתחרות גבינה 2009.
גבינת עובש כחול הגבינה מיושנת למשך 3- חודשים ומפתחת עורקים כחולים המעניקים לגבינה חריפות עדינה. הגבינה מתאימה לפלטות גבינה, לסלטים של עלים ירוקים, לבישול של רטבים וסתם לנשנוש בליווי פירות או שתייה חריפה. זוכת מדליית כסף בקטגורית גבינות כחולות בתחרות גבינה 2009.
סחף בסגנון מנצ'גו:
גבינה קשה בסגנון ספרדי. קליפת הגבינה מצופה בשמן זית והיא מיושנת בין 6 חודשים לשנה. לגבינה מרקם קשה וטעמה עז. הגבינה מתאימה לפלטות גבינה, כתוספת לצד שתייה חריפה, כתוספת פרוסות לסלט ירוק או כתוספת תבלין בתוך מאפים ומצוינת לגירוד על פסטה. זוכת מדליית זהב בקטגורית גבינות ספרדיות בתחרות גבינה 2009.
גבינה קשה בסגנון ספרדי. קליפת הגבינה מצופה בשמן זית והיא מיושנת בין 6 חודשים לשנה. לגבינה מרקם קשה וטעמה עז. הגבינה מתאימה לפלטות גבינה, כתוספת לצד שתייה חריפה, כתוספת פרוסות לסלט ירוק או כתוספת תבלין בתוך מאפים ומצוינת לגירוד על פסטה. זוכת מדליית זהב בקטגורית גבינות ספרדיות בתחרות גבינה 2009.
כלנית בסגנון קממבר:
גבינה בסגנון קממבר לגבינה עובש לבן עדין וקטיפתי על הקליפה הגורם לתוך הגבינה להבשיל ולקבל מרקם קרמי רך ועדין.
גררית בסגנון גאודה:
גבינה חצי קשה בסגנון גאודה. הגבינה מתיישנת כ- 5 חודשים לפני השיווק. לגבינה ציפוי פלסטי ששומר על הגבינה מפני האוויר החופשי ומונע התייבשות. לגבינה צבע כתום בהיר וטעם פיקנטי עדין.
גבינה בסגנון קממבר לגבינה עובש לבן עדין וקטיפתי על הקליפה הגורם לתוך הגבינה להבשיל ולקבל מרקם קרמי רך ועדין.
גררית בסגנון גאודה:
גבינה חצי קשה בסגנון גאודה. הגבינה מתיישנת כ- 5 חודשים לפני השיווק. לגבינה ציפוי פלסטי ששומר על הגבינה מפני האוויר החופשי ומונע התייבשות. לגבינה צבע כתום בהיר וטעם פיקנטי עדין.
הגבינה מתאימה לאירוח על מגש גבינות, לסנדוויצ’ים ולהקרמה על מאפים. זוכת מדליית ארד בקטגורית גבינות עולם בתחרות הגבינה הישראלית 2009
נגב בסגנון אדאם:
גבינה חצי קשה בסגנון אדאם, הגבינה מתאימה לסנדוויצ’ים או לטוסטים וכתוספת לפשטידות ומאפים.
נגב בסגנון אדאם:
גבינה חצי קשה בסגנון אדאם, הגבינה מתאימה לסנדוויצ’ים או לטוסטים וכתוספת לפשטידות ומאפים.
מחלבת בארי הנה מחלבת בוטיק לייצור גבינות פרמיום הקיימת מזה 25 שנה. היא מתמחה בגבינות קשות וחצי רכות כמו רוקפור, מנצ'גו, גאודה, אמנטל וקממבר ובעלת סדרה פרטית של גבינות הקרויות על שם מאפייניו הבולטים של האזור (כלנית, גררית, בשור ועוד). הגבינות הן ייחודיות מאפיינות אותה בלבד ואת האזור והחומרים. אופי המוצרים נקבעים ע"י המחלבה בלבד בעיקר מהסיבה שחומרי הגלם שונים לחלוטין. הגבינות במחלבה מיוצרות מחלב בקר מלא בלבד בשיטות מסורתיות ובעבודה ידנית. החלב מגיע מרפת בנגב המערבי המספקת לפרות תנאי מחייה מעולים המעשירים את החלב ותורמים רבות לאיכותו הגבוהה.
בתחרות "הגבינה של ישראל" זכתה מחלבת בארי בשלוש מדליות ב 3 קטגוריות שונות. הגבינות כשרות בהשגחת רבנות אשכול.
כתובת האתר: http://beeridairy.co.il/
כתובת האתר: http://beeridairy.co.il/
ולאחר האירוע, אנחנו מתכבדים בארוחת ערב טעימה שהכין לנו השף, בעלה של יונת מנגריית עיונה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה