יום שבת, 1 ביוני 2019

עוגת ביסקוויטים, גבינה קצפת ושוקולד - ללא אפייה

עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה איכותית שקוצרת מחמאות.  

מצרכים: 
  1. 1.5 חבילות ביסקוויטים בטעם שוקולד הכי טעים
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 1 כוס חלב
  5. 500 גרם גבינה לבנה 5%
  6. 1/2 כוס נס קפה
  7. לציפוי: 2 חבילות שוקולד חלב + 2 שוקולד מריר
הכנה:
  1. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב לקבלת קצפת יציבה
  2. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  3. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, אין צורך להרטיב את השכבה הראשונה
  4. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
  5. לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים, הפעם להרטיב עם הנס קפה
  6. למרוח מעל את יתרת הקצפת, ליישר
לציפוי:
  1. להרתיח שמנת מתוקה
  2. לשבור את השוקולד לתוך קערה מתאימה
  3. כשהשמנת רותחת, לכבות ולשפוך על השוקולד
  4. לערבב היטב ולשפוך מעל העוגה
  5. לשמור במקרר




אין תגובות: