עכשו העונה של האפרסקים, המחירים שלהם לא כל כך יקרים ואפשר להכין מהם גם עוגה.
עוגה קלה להכנה, 5 דקות הכנה... אפשר להשתמש בכל פרי: שזיפים, משמשים, נקטרינות....
- בין 5-6 אפרסקים חתוכים לחצי או רבע
- 4 ביצים שלמות
- 2 שמנת ריצ' - אם רוצים חלבי, שמנת מתוקה
- 1 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 2 כוסות קמח תופח או רגיל + 1 אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
הכנה
- לחמם תנור ל-180 מעלות
- להניח נייר אפייה על תבנית אפייה בגודל 26, לרסס בשמן
- לסדר מעל הנייר את האפרסקים, תסדרו איך שאתם אוהבים, חלק פתוח למטה או למעלה
- להקציף ביצים, להוסיף סוכר ושמנת להמשיך להקציב 2 דקות בערך
- להוסיף קמח ומלח, לערבב היטב
- לשפוך מעל התערובת
- לאפות בערך שעה, לבדוק עם קיסם
תגובה 1:
עוגה יפיפייה ונהדרת .
הוסף רשומת תגובה