יום שבת, 15 ביוני 2019

עוגת אפרסקים הפכה

עכשו העונה של האפרסקים, המחירים שלהם לא כל כך יקרים ואפשר להכין מהם גם עוגה. 
עוגה קלה להכנה, 5 דקות הכנה... אפשר להשתמש בכל פרי: שזיפים, משמשים, נקטרינות....
מצרכים:
  1. בין 5-6 אפרסקים חתוכים לחצי או רבע
  2. 4 ביצים שלמות
  3. 2 שמנת ריצ' - אם רוצים חלבי, שמנת מתוקה
  4. 1 כוס סוכר
  5. 1 סוכר וניל
  6. 2 כוסות קמח תופח או רגיל + 1 אבקת אפיה
  7. 1/2 כפית מלח
הכנה
  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. להניח נייר אפייה על תבנית אפייה בגודל 26, לרסס בשמן
  3. לסדר  מעל הנייר את האפרסקים, תסדרו איך שאתם אוהבים, חלק פתוח למטה או למעלה
  4. להקציף ביצים, להוסיף סוכר ושמנת להמשיך להקציב 2 דקות בערך
  5. להוסיף קמח ומלח, לערבב היטב
  6. לשפוך מעל התערובת
  7. לאפות בערך שעה, לבדוק עם קיסם





תגובה 1:

Renanot Renanot /תמר כהן אמר/ה...

עוגה יפיפייה ונהדרת .