יום ראשון, 26 בינואר 2020

מקרוני ברוטב עגבניות - אוכל מהיר הכנה

אין כמו מקרוני, מנה פשוטה להכנה, טעימה. כאשה עובדת, אני עסוקה מאוד וחוזרת הביתה בשעות מאוחרות, לא  תמיד יש לי אוכל מוכן ולכן אני מכינה אוכל מהיר הכנה. מקרוני ממש מתאים.
ההבדל בצילומים זה בגלל תאורה והכלי.



מצרכים: 
  1. 1 חבילה מקרוני (500 גרם), אני משתמשת של אסם מספר 8
  2. 2 בצלים בינוניים קצוצים
  3. 4 עגבניות בינוניות קצוצות
  4. 1 קופסת רסק עגבניות קטנה
  5. 1 כף סוכר 
  6. 5 שיני שום מרוסקות
  7. פחות מרבע כוס שמן
  8. תבלינים: מלח ופפריקה אדומה מתוקה, מי שאוהב, יכול גם חריפה
הכנה:
  1. להכין את המקרוני והרוטב באותו הזמן, בשני סירים נפרדים
  2. לבשל את המקרוני לפי הוראות היצרן
  3. לחמם בסיר קטן שמן, לטגן את הבצלים
  4. כשמזהיבים ממש מעט, להוסיף את העגבניות, לערבב
  5. להנמיך את האש, להוסיף רסק, שום סוכר ותבלינים, לערבב ולבשל ביחד. לכסות את הסיר, זה משפריץ
  6. אם הרוטב סמיך מידי, תוסיפו מים של המקרוני
  7. כשהמקרוני מוכנים, לסנן, להחזיר לסיר, לשפוך מעל את הרוטב, לערבב ולהגיש.








;

אין תגובות: