יום ראשון, 16 בפברואר 2020

מרק עדשים עם איטריות וגזר

בימים עם מזג אוויר כזה, הכי כייף זה להכין מרק, כמו שכבר אמרנו שאנחנו אוהבים מרק כי הוא מחמם לנו את הגוף. מרק עדשים עם איטריות וגזר. הכנה לא מסובכת וקלה, והתוצאה מרק טעים ומזין.

מצרכים:  אני נותנת כאן כמויות בסיס, אפשר להגדיל כמויות
  1. 1 כוס עדשים ירוקות מושרות במים
  2. 2 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות
  3. 1  כוס איטריות, איזה שאוהבים, דקות, עבות, הכל הולך
  4. 5 שיני שום קצוץ
  5. לערבב תבלינים: מלח, כמון, מעט אבקת מרק בטעם עוף
הכנה
  1. לסנן את העדשים ולשפוך לתוך סיר מתאים, להוסיף גזר, למלא מים להביא לרתיחה
  2. להוסיף את התבלינים, לערבב ולבשל במשך חצי שעה עד שהעדשים מוכנות (תטעמו)
  3. לקראת הסוף, להוסיף את האיטריות ולבשל עוד כמה דקות, זהו מוכן, להגיש חם
  4. כדי שיהיה ממש ממש טעים, תטבלו במרק חתיכות קטנות של לחם



2 תגובות:

אייל אמר/ה...

מומלץ בחום! (בעצם בקור,,)

שיק אמר/ה...

יופי של מרק חורף. גם אני מאוד אוהבת להכין דומה...