יום שלישי, 31 במרץ 2020

תבלינים משובחים כשרים לפסח של חברת נפטון ומתכון שלי: עוף עם שומר

עוד מוצרים לכבוד חג הפסח: תערובות תבלינים משובחים וכשרים לפסח.
לחברת "נפטון" מבחר תבלינים משובחים וכשרים לפסח להכנת מנות חגיגיות: "תערובת בתיבול פלפל לימון" ו"תערובת לתיבול פילדלפיה".
 

חברת "נפטון" (משנת 1980), מתמחה בפיתוח ייצור ושיווק תבלינים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, ממרחים ורטבים, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים, משווקת לכבוד חג הפסח וחול המועד מבחר תבלינים משובחים וכשרים לפסח להכנה של מנות טעימות, עסיסיות וחגיגיות. החברה מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
תערובת לתיבול פילדלפיה: התערובת בעלת ניחוח ארומטי, טעמה מתקתק ופיקנטי בו זמנית. מקורה מניו אורליאנס ארה"ב והיא מכילה עשבי תיבול שונים (אורגנו, בזיליקום, תימין), פפריקה, גרגרי חרדל, זרעי כמון ו/או כוסברה, פלפל שחור ועוד. התערובת מתאימה מאוד לתיבול כל סוגי הבשרים והעופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, מוקפצים, ירקות בתנור, פשטידות וגם לסלטים כמו סלט כרוב.
תערובת לתיבול פלפל לימון: אופיינית לדרום אפריקה, מתאימה למגוון מנות: בשרים, עופות, דגים, תוספות וסלטים.
בחרתי לשלב את שתי התערובות לתבשיל עוף עם שומר, מתכון בהמשך

בנוסף, אני מכינה מראש קובה לפסח ומקפיאה, והפעם השתמשתי בתערובת לתיבול פילדלפיה
המוצרים בהשגחת בד"צ בית יוסף
מחירים: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזות במשקל 100 - 150 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
מתכון לעוף עם שומר:
  1. חלקי עוף לפי מספר הסועדים, שטופים ומנוקים, אני גם מוציאה את העור 
  2. שומר גם לפי מספר הסועדים, שטוף וחתוך, לי היו גדולים, אז חתכתי ל-3 חתיכות
  3. 2 בצלים גדולים חתוכים לחתיכות גסות
  4. תערובות של פילדלפיה של נפטון: "תערובת בתיבול פלפל לימון" וב"תערובת לתיבול לתיבול פילדלפיה" 
  5. לגבי מלח, תבדקו את הטעם, אם צריך, תוסיפו
  6. 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
  7. 5 שיני שום קצוץ 
  8. מים רותחים
הכנה:
  1. בסיר מתאים לטגן בצל, עד להזהבה, להוסיף את חלקי העוף ולטגן בערך רבע שעה, להפוך מידי פעם
  2. להוסיף את התבלינים, לשפוך מעל מים שיכסו את העוף, את הרסק ולערבב
  3. לתת רתיחה של שתיים שלוש דקות, להוסיף את השום, להנמיך את האש ולבשל עוד חצי שעה.
  4. להגיש עם אורז/פסטה/פירה 






אין תגובות: