יום ראשון, 21 ביוני 2020

"משומשו" – גבינה צהובה טבעונית ומתכון למאפינס גבינות

כשקבלתי את הגבינה של "משומשו" – גבינה צהובה טבעונית, לא ידעתי מה לעשות אתה, אני לא בקטע של טבעונות. בכל זאת בחרתי לשלב אותה במאפינס גבינות שהכנתי. הגבינה מגיעה בפרוסות בסגנון קלאסי עם מרכיבים צמחיים בעלת 9% שומן בלבד, 100% טבעוני, ללא לקטוז, כולסטרול, סויה, ללא שומן טרנס וללא חומרים משמרים, מופחתת שומן ונתרן וללא סימון אדום, מכילה סידן וסיבים תזונתיים, ללא חשש מאלרגניים והיא מושקת במתכון משופר של הגרסה הקודמת של המוצר. מיועדת לשימוש בכריכים, טוסטים, פיצות ועוד, ללא חשש מאלרגנים.
הגבינה הצהובה החדשה מצטרפת לסדרת הגבינות הקשות של "משומשו" הכוללת:
צהובה 18%
גוש בסגנון מוצרלה
מלוחה מופחת שומן 5% ועוד.  
לדברי הדיאטנית יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc, הגבינות הטבעוניות מספקות מענה חשוב מאד מבחינה בריאותית ותזונתית, במיוחד עבור אלו שלא יכולים לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית.



לפני כשנה השיקה "משומשו", המצויה בבעלות קיבוץ גן-שמואל וחברת "הדר פוד" ושם גם מיוצרים המוצרים במפעל החברה, סדרת ממרחים טבעונית בסגנון גבינות שמנת, הכוללת ממרח בטעם טבעי, ממרח עם זיתים וממרח עם שום שמיר על בסיס רכיבי קוקוס, עם 9% שומן בלבד, ובנוסף ממרח בסגנון קלאסי עם 25% שומן. כל המוצרים מכילים סידן ברמה גבוהה, ללא חומר משמר וללא אלרגנים.
במפעל החברה בקיבוץ גן-שמואל מייצרים גבינות טבעוניות ותחליפי בשר לשוק המוסדי והקמעונאי, כשכל המוצרים הינם ללא סויה, ללא גלוטן וללא לקטוז.   
 בין מוצרי החברה: מגורדת לפיצה ואפייה, מלוחה, מלוחה עם עשבי תיבול, פרמז'ן טבעוני ועוד.
 בין מוצרי החברה: מגורדת לפיצה ואפייה, מלוחה, מלוחה עם עשבי תיבול, פרמז'ן טבעוני ועוד.
כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19.90 ₪ לאריזות 200 גרם. 
להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.  
המתכון:
  1. כל מיני גבינות: חמד, מוצרלה, צהובה ומשומשו
  2. 1 ביצה
  3. 4 כפות קמח
  4. 1 שמנת לבישול
  5. מעט מלח ופלפל שחור (לבדוק לפני הוספת מלח, בגלל המליחות של הגבינות)
הכנה:
  1. להדליק תנור ל-180  מעלות
  2. לשמן תבנית מאפינס של 12 או כל תבנית אחרת
  3. לערבב את כל מוצרי הגבינה בקערה, למזוג לתבניות של מאפינס או כל תבנית
  4. לאפות בערך 3/4 שעה עד שמזהיב מלמעלה
  5. לבדוק עם קיסם אם מוכנים (כמו שבודקים עוגה)
  6. להגיש חם   


אין תגובות: