את החיתוכיות האלה אפשר להכין מפירורי ביסקוויטים, עוגיות לוטוס, או עוגה שנשארה לכם. אני הכנתי אותם מעוגיות שנשארו לי.
את הביסקוויטים/עוגיות צריך לרסק במעבד מזון.
את החיתוכיות משאירים במקפיא ומגישים ישר מהמקפיא.
מצרכים:
1. ביסקוויטים או עוגיות מרוסקות במעבד מזון - 500 גרם
2. 2 שמנת מתוקה
3. 3 חבילות שוקולד
הכנה:
1. להכניס חצי מכמות הביסקוויטים/עוגיות המרוסקות לקערה מתאימה
2. להכניס שוקולד לקערת זכוכית נוספת אחרת
3. להרתיח שמנת מתוקה, כשרותח, לשפוך מעל השוקולד ולערבב היטב
עד להמסת השוקולד ולקבלת תערובת אחידה
4. לשפוך את תערובת השוקלד מעל הביסקוויטים
5. לערבב היטב ועכשו להוסיף את יתרת הביסקויטים, כל פעם קצת, עד לקבלת תערובת אחידה
6. לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ולשפוך לתוכה מהתערובת, לעטוף היטב
7. בכלל תשתוללו ותכניסו לכל מיני תבניות שבא לכם
8. להכניס להקפאה לכמה שעות עד שמתקשה
9. בהגשה לפזר מעל מעט קוקוס
קצת תמונות על התהליך - הקערה עם פירורי העוגיות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה