מצרכים לתחתית והכנה:
- 5 ביצים מופרדות
- 1 כוס סוכר
- אינסטנט פודינג שוקולד
- 2 כפות שמן
מצרכים לקצפת:
- 2 שמנת מתוקה (500 גרם)
- 1 חבילה אינסטנט פודינג גוניל
- 1 כוס חלב
- 1 שמנת מתוקה (250 גרם)
- 250 גרם שוקולד חלב/מריר מה שאוהבים
- 1 כפית שמן
מכינים קודם את ציפוי השוקולד:
בקערת זכוכית שוברים את השוקולד, מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים מעל, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמן מערבבים ושומרים מכוסה במקרר.
לחמם תנור ל-180 מעלות
- להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לקבלת קצפת יציבה
- להוסיף בעדינות בעזרת מרית את החלמונים, פודינג שוקולד ושמן ולערבב היטב
- לשפוך לתבנית ולאפות 20 דקות = לקרר
- להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה
- לשפוך על העוגה, מעליה לשפוך את השוקולד שמחכה לנו במקרר
- להכניס למקרר עד להתגבשות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה