טוב שיש חברה מרוקאית שממנה מקבלים מתכונים.
המתכון כאן הוא לקילו קמח ועדיף קילו, אם כבר אופים עוגיות.
יוצאות מלא עוגיות, לי יצאו 4 תבניות מלאות.
קוראים לעוגיות האלה גם עוגיות מכונה, כי מכינים אותן במכונה לטחינת בשר שמצמידים לה חלק שמיועדת לכך
מצרכים:
המתכון כאן הוא לקילו קמח ועדיף קילו, אם כבר אופים עוגיות.
יוצאות מלא עוגיות, לי יצאו 4 תבניות מלאות.
קוראים לעוגיות האלה גם עוגיות מכונה, כי מכינים אותן במכונה לטחינת בשר שמצמידים לה חלק שמיועדת לכך
מצרכים:
- קילו קמח פחות כוס אחת (להוציא כוס אחת מהתערובת)
- 2 מרגרינה, אני השתמשתי בנטורינה, רכה עד נוזלית
- 2 אבקת אפיה
- 2 סוכר וניל
- 2 כוסות סוכר
- 4 ביצים שלמות גודל L
- 2 כוסות קוקוס
- ללוש את כל המצרכים ביחד ולהכין בצק
- לעטוף את הבצק ולתת לו לנוח בערך שעה
- להכין עוגיות במכונה ולהניח בתבנית, לרווח כי מתנפחות טיפה
- להכין כל פעם עוגיות בצורה אחרת (יש במכשיר כמה צורות)
- לאפות בחום של 175 מעלות בערך 20-25 דקות עד שמזהיבות
- לקרר ולשמור בקופסא סגורה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה