קראמבל, קינוח ביתי טעים וחמים שאותו מגישים חם, הישר מהתנור. אני הכנתי את פירורי הבצק והקפאתי את מה שנשאר, לפעם הבאה. האמת, פעם ראשונה שאני מכינה ובחרתי להכין קראמבל תות.
הכנה קלה מאוד וקוצרת מחמאות, אז לא תכינו? ברור שתכינו
אפשר להכין בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ משומנת, או בתבניות אישיות
לקראמבל:
הכנה קלה מאוד וקוצרת מחמאות, אז לא תכינו? ברור שתכינו
אפשר להכין בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ משומנת, או בתבניות אישיות
לקראמבל:
- 1.5 כוס קמח
- 2 כפות גדושות קורנפלור
- 1/2 כוס סוכר (100 גרם
- 1 שקית סוכר וניל
- 1/2 כפית מלח
- 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
- מערבבים בקערה עם הידיים (או במיקסר עם וו גיטרה) את כל החומרים חוץ מהחמאה.
- מפזרים את החמאה ומעבדים עם האצבעות לקבלת בצק פירורי, להניח בצד.
- 1.5 סלסלות תות שדה חתוכים
- 1/4 כוס סוכר
- קורט מלח
- מעט קליפת לימון מגוררת
- 2כפות קורנפלור
- לערבב בקערה הכל ביחד בעדינות
- להניח לכמה דקות עד שהסוכם והקורנפלור נמסים.
- לחמם תנור ל-170 מעלות.
- לפזר בתחתית התבנית חצי מתערובת הקראמבל.
- את המילוי של התותים לפזר עם כף מחוררת על הקראמבל, להמתין מעט לניקוז נוזלים
- לכסות ביתרת הקראמבל
- לאפות שלושת רבעי שעה עד לקבלת קראמבל זהוב.
- להגשה אפשר להוסיף גלידה או קצפת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה