בשנה שעברה עשינו טיול למושב עין העמק והחברים קטפו לנו מהגינה שלהם עלי מנגולד. מיד ראיתי סיר ממולאים.
המתכון:
הכנה:
המתכון:
- עלי מנגולד שטופים ובלי החלק הקשה, רק החלק הירוק, כל עלה לחצות לחצי
- 2 כוסות אורז עגול שטוף
- 2 עגבניות בינוניות קצוצות
- 1 גמבה קצוצה
- 2 בצלים קצוצים
- לפי הטעם: מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור
- 4 כפות שמן
- 1 בצל פרוס לפרוסות
הכנה:
- לערבב בקערה את כל חומרי המילוי, 2-7
- למלא את העלים הירוקים, להניח בסיר
- להניח בין העלים את הבצל הפרוס, 7
- לסיים בעלי מנגולד
- באותה קערה, להוסיף מים, מעט מלח, מיץ לימון למי שאוהב מעט שמן, לערבב ולשפוך בסיר עד החצי
- להרתיח שתיים שלוש דקות ולאחר מכן להנמיך האש ולבשל בערך 45 דקות עד שעה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה