הוזמנתי לאירוע בלוגרים להשקת קורס האפייה הדיגיטלי החדש של מרכז הסדנאות והאפייה "מתוק מהלב" בעיר יהוד, שאותו הקימה ומנהלת אותו, ניצה יצחק
באנו להתנסות באפייה באמצעות הקורס הדיגיטלי החדש ולאפות ביחד.
ערכנו היכרות עם ניצה יצחק, מייסדת ובעלת הסטודיו "מתוק מהלב", בחורה מקסימה, מוכשרת ושופעת אנרגיה.
הסטודיו נעים וחוויתי וזאת על מנת ליצור מקום שבו ניתן לשפר את יכולות האפייה של כל מי שאופה ואפילו לאלה שמנוסים ביותר באפייה. ניצה נותנת דגש על מקצועיות, יצירתיות, שימוש בטכניקות חדישות וחומרי גלם משובחים.
את הקורס מקיימת ניצה בליווי צמוד שלה, בסטודיו, בקבוצות קטנות, שבו בעצם הלמידה היא אישית או בזוגות שזה כבר יתרון.
המאפים ברמה של קונדיטוריה מקצועית, הן בחומרי הגלם המשובחים שמשפיעים על הטעם והן מבחינת ניראות המאפים.
איך נולד הקורס הדיגיטלי? עקב פניות רבות שקיבלה ניצה בשנה האחרונה מאנשים שרוצים ללמוד, להתפתח, לפנק, לאפות ולהצליח, אולם מרוחקים מהסטודיו, או שאין להם זמן לבוא לקורס, היא החליטה לעבוד על מיזם חדש ממנו כולם יוכלו ללמוד! ניצה החליטה לפתוח קורס דיגיטלי חדיש שבו היא מגלה לתלמידים את הסודות הכי שמורים מעולם הקונדיטוריה.
לאחר השקעה מטורפת, נולד לו קורס מקצועי וחוויתי שכל אחד יכול לרכוש ממנו ידע ולצפות מכל מקום ובכל זמן שירצה.
מי שרכש את הקורס הדיגיטלי מקבל תמיכה מלאה מצוות מטוריות שעונה על כל בעיה וכל שאלה, קיימת קבוצת פייסבוק סגורה שנועדה רק לתלמידי הקורס הדיגיטלי, שתומכת משתפת ומפרגנת. ההצלחה בקורס מובטחת מאחר והצוות של ניצה מלווה את התלמידים צעד אחר צעד עד לתוצאות מושלמות.
מה בעצם לומדים בקורס?:
הכנסו לאתר מתוק מהלב
.
באנו להתנסות באפייה באמצעות הקורס הדיגיטלי החדש ולאפות ביחד.
ערכנו היכרות עם ניצה יצחק, מייסדת ובעלת הסטודיו "מתוק מהלב", בחורה מקסימה, מוכשרת ושופעת אנרגיה.
הסטודיו נעים וחוויתי וזאת על מנת ליצור מקום שבו ניתן לשפר את יכולות האפייה של כל מי שאופה ואפילו לאלה שמנוסים ביותר באפייה. ניצה נותנת דגש על מקצועיות, יצירתיות, שימוש בטכניקות חדישות וחומרי גלם משובחים.
את הקורס מקיימת ניצה בליווי צמוד שלה, בסטודיו, בקבוצות קטנות, שבו בעצם הלמידה היא אישית או בזוגות שזה כבר יתרון.
המאפים ברמה של קונדיטוריה מקצועית, הן בחומרי הגלם המשובחים שמשפיעים על הטעם והן מבחינת ניראות המאפים.
איך נולד הקורס הדיגיטלי? עקב פניות רבות שקיבלה ניצה בשנה האחרונה מאנשים שרוצים ללמוד, להתפתח, לפנק, לאפות ולהצליח, אולם מרוחקים מהסטודיו, או שאין להם זמן לבוא לקורס, היא החליטה לעבוד על מיזם חדש ממנו כולם יוכלו ללמוד! ניצה החליטה לפתוח קורס דיגיטלי חדיש שבו היא מגלה לתלמידים את הסודות הכי שמורים מעולם הקונדיטוריה.
לאחר השקעה מטורפת, נולד לו קורס מקצועי וחוויתי שכל אחד יכול לרכוש ממנו ידע ולצפות מכל מקום ובכל זמן שירצה.
מי שרכש את הקורס הדיגיטלי מקבל תמיכה מלאה מצוות מטוריות שעונה על כל בעיה וכל שאלה, קיימת קבוצת פייסבוק סגורה שנועדה רק לתלמידי הקורס הדיגיטלי, שתומכת משתפת ומפרגנת. ההצלחה בקורס מובטחת מאחר והצוות של ניצה מלווה את התלמידים צעד אחר צעד עד לתוצאות מושלמות.
מה בעצם לומדים בקורס?:
- עוגות פאי: לומדים להכין בצק באמת פריך, עוגות פאי מושלמות לאירוח, קרם פטיסייר, קרם דיפלומט, פאי תפוחים ברמת קונדיטוריה, פאי לימון עם מרנג שוויצרי מתמוסס ועוד.
- קינוחי כוסות: לומדים כיצד להכין קינוחים מושקעים שהעין אוכלת, כיצד לקשט, איך יוצרים אלכסון ועל מה חשוב לשים דגש כשמכינים קינוחי כוסות.
- עוגות שמרים: לומדים כיצד להכין עוגות שמרים עסיסיות וטעימות ומהם הסודות ליצירת בצק מושלם. בנוסף לומדים להכין מגוון מליות לעוגות שמרים, איך לקלוע עוגות בטכניקות מדליקות עם צורות הגשה מרשימות.
- עוגות בחושות: לומדים את כל הטיפים לעוגה טובה ורכה שהולכת מעולה עם הקפה.
- עוגיות: לומדים להכין עוגיות שנותנות תחושה של בית, שהכי כיף לשים בצנצנת.
- רושם: פטיפורים וקינוחים אישיים
- עוגות ראווה: איך מכינים עוגה מנצנצת עם גלאסג מבריק, איך יוצרים אחידות וישרות ואיך מקשטים ויוצרים עוגות שמה שנשאר זה להגיד עליהן "וואו".
- עוגות מוס ועוגות גבינה קרות:
- אפייה מלוחה: חלות, לחמים ולחמניות: לומדים לאפות עם צורת הגשה סופר מקורית ובנוסף איך להכין לחם הורס עם קמח מלא.
- קישים: לומדים להכין קישים פריכים וניצה נותנת מהמתכונים שלה כדי שיוכלו להכין קישים לפי טעמם.
- פינגר פוד: מלוחים אישיים לאירוח בסטייל
- מאפים חלביים למרכז השולחן: לומדים להכין מאפים עם צורות קלייה מהממות.
- ועוד מלא!!!
ואנחנו התנסינו בהכנת רוגלאך וקראנץ מבצק שמרים
ממלאות, מגלגלות, מכינות
.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה