יום חמישי, 13 ביוני 2019

נודלס עם ירקות מוקפצים

אם יש מאכל שאני מאוד אוהבת, זה איטריות נודלס, טעים, זמין וקל להכנה

אני מביאה כאן מתכון להכנת נודלס עם ירקות, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.
מצרכים:
  1. חבילה איטריות נודלס - להכין לפי הוראות היצרן, לא לשטוף, לסנן, להניח בקערה, לערבב עם מעט שמן.
  2. ירקות שאוהבים: כרוב, גזר, גמבה, בצל ירוק, בצל יבש - פטריות, חתוכים לרצועות. אני אוהבת חתוכים קצת עבה.
  3. את הכמויות של הירקות, תחליטו, בהתאם למספר הסועדים.
  4. רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק או חריף, מה שאוהבים.
  5. 1/2 כוס שמן לטיגון
  6. מי שאוהב יכול להוסיף נבטים/בוטנים קלויים.
הכנה:
  1. לחמם ווק על אש בינונית, להוסיף שמן 
  2. להגביר את האש, לטגן את הירקות כמה דקות, כל ירק בנפרד וכל פעם קצת.
  3. להעביר לסיר מתאים את הירקות המוכנים, ככה לטגן את כל הירקות.
  4. לאחר שסיימנו עם הירקות, לטגן מעט גם את הנודלס
  5. להוסיף לסיר הירקות, לשפוך מעל רוטב סויה וצ'ילי, לערבב הכל ביחד, אם יש נבטים, זה הזמן להוסיף
  6. בהגשה, ולמי שאוהב, אפשר לפזר מעט בוטנים קלויים

אין תגובות: