עוד עוגת גבינה בחושה אבל הפעם עם צימוקים ושברי שקדים, קלה להכנה וטעימה מאוד
מצרכים:
מצרכים:
- 4 ביצים שלמות
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 350 גרם גבינה לבנה 5%
- 2 כפות אינסטנט וניל
- 2 כוסות קמח תופח או רגיל עם אבקת אפיה
- 100 גרם צימוקים
- 100 גרם שברי שקדים
- לחמם תנור ל- 180 מעלות לשמן תבנית עגולה 24 או מרובעת רגילה חד פעמית
- להקציף ביצים עד לקבלת גוון בהיר, להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף
- להפסיק להקציף, להוסיף לסירוגין, שמן, גבינה ולערבב
- להוסיף קמח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה
- לשמן תבנית מתאימה, לשפוך חצי מהתערובת לתבנית
- לפזר מעל צימוקים ולכסות ביתרת הבצק
- לפזר מעל את שברי השקדים
- לאפות בערך 45-50 דקות, לבדוק עם קיסם, שיצא עם מעט פירורים לחים.
- לשמור במקרר, לאכול בטמפרטורת החדר...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה