יום שבת, 8 ביוני 2019

עוד עוגת גבינה בחושה, עם צימוקים ושברי שקדים, טעימה וקלה מאוד להכנה

עוד עוגת גבינה בחושה אבל הפעם עם צימוקים ושברי שקדים, קלה להכנה וטעימה מאוד

מצרכים:
  1. 4 ביצים שלמות
  2. 1 כוס סוכר
  3. 3/4 כוס שמן
  4. 350 גרם גבינה לבנה 5%
  5. 2 כפות אינסטנט וניל
  6. 2 כוסות קמח תופח או רגיל עם אבקת אפיה
  7. 100 גרם צימוקים
  8. 100 גרם שברי שקדים
הוראות הכנה:
  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות לשמן תבנית עגולה 24 או מרובעת רגילה חד פעמית
  2. להקציף ביצים עד לקבלת גוון בהיר, להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף
  3. להפסיק להקציף, להוסיף לסירוגין, שמן, גבינה ולערבב
  4. להוסיף קמח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה
  5. לשמן תבנית מתאימה, לשפוך חצי מהתערובת לתבנית
  6. לפזר מעל צימוקים ולכסות ביתרת הבצק
  7. לפזר מעל את שברי השקדים
  8. לאפות בערך 45-50 דקות, לבדוק עם קיסם, שיצא עם מעט פירורים לחים. 
  9. לשמור במקרר, לאכול בטמפרטורת החדר...

אין תגובות: