האפייה בתבנית חד פעמית רגילה או עגולה גודל 26
עוד מתכונים לעוגות שוקולד כאן
עוד מתכונים לעוגות שוקולד כאן
מצרכים:
- 2 ו-3/4 כוסות קמח תופח או רגיל עם 1 א. אפיה
- 1.5 כוסות סוכר
- 4 ביצים שלמות
- 1 כוס שמן
- 2 כפות נס קפה
- 200 גרם קוקוס להשאיר קצת לפיזור למעלה
- 5 כפות קקאו
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 2 כוסות מים רותחים
- לקרם גנש: 2 שמנת מתוקה + 500 גרם שוקולד +1 כף שמן
הכנה:
- להדליק תנור ל-180 מעלות - לשמן תבנית מתאימה
- לערבב בקערה: קמח, אבקת אפיה, סודה, נס קפה וקקאו
- בקערה נוספת לטרוף ביצים, סוכר להוסיף את השמן ולערבב
- להוסיף בהדרגה את תערובת הקמח, מים חמים, קמח ומים
- לאחד את שתי התערובות למרקם חלק
- לשפוך חצי מהתערובת לתבנית, לפזר מעל את הקוקוס
- לשפוך מעל את יתרת התערובת
- לאפות כחצי שעה. לבדוק עם קיסם לא לייבש, הקיסם צריך לצאת עם מעט פירורים
- הכנת הגנש:
- להרתיח שמנת מתוקה רתיחה אחת ולכבות
- להכניס את השוקולד, להמיס ולערבב היטב, להוסיף את השמן ולשפוך על העוגה
- לפזר מעל קוקוס
- לשמור במקרר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה