- 2 צרורות של כוסברה, די גדולים, לא קטנים כמו בשקיות של הסופר - שטופים היטב
- 10 פלפלים אדומים חריפים בגודל בינוני/גדול. החריפות בהתאם לכמות הפלפלים. אתם תחליטו.
- 12 שיני שום
- 2 כפות שמן רגיל או שמן זית
- 1 כף שטוחה מלח, 1 כף כמון ו-1 כף חווייג' (למרק)
הכנה:
- להכניס את כל המצרכים למעבד מזון (אני חותכת את הכוסברה והפלפלים לחתיכות קטנות כדי להקל על המעבד)
- לרסק ולטחון למרקם של סחוג שאתם אוהבים
- תטעמו, אם לא מספיק חריף, תוסיפו פלפלים
- לשפוך לתוך מסננת לסנן את הנוזלים
- להכניס לצנצנות, לשפוך מעט מהנוזלים מלמעלה, לשמור במקרר
- אם יוצאת לכם כמות גדולה, תקפיאו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה