יום חמישי, 6 בפברואר 2020

האדום אדום הזה - סחוג אדום וחריף

כמו המתכון לסחוג הירוק הזה גם את האדום אני מכינה כמעט באותה צורה.
מצרכים - הכמויות למוצר מוכן של שתי צנצנות בינוניות
  1. 2 צרורות של כוסברה, די גדולים, לא קטנים כמו בשקיות של הסופר - שטופים היטב
  2. 10 פלפלים אדומים חריפים בגודל בינוני/גדול. החריפות בהתאם לכמות הפלפלים. אתם תחליטו.
  3. 12 שיני שום
  4. 2 כפות שמן רגיל או שמן זית
  5. 1 כף שטוחה מלח, 1 כף כמון ו-1 כף חווייג' (למרק) 
הכנה:
  1. להכניס את כל המצרכים למעבד מזון (אני חותכת את הכוסברה והפלפלים לחתיכות קטנות כדי להקל על המעבד)
  2. לרסק ולטחון למרקם של סחוג שאתם אוהבים
  3. תטעמו, אם לא מספיק חריף, תוסיפו פלפלים
  4. לשפוך לתוך מסננת לסנן את הנוזלים
  5. להכניס לצנצנות, לשפוך מעט מהנוזלים מלמעלה, לשמור במקרר
  6. אם יוצאת לכם כמות גדולה, תקפיאו















אין תגובות: