מצרכים:
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 4 ביצים שלמות
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 400 גרם (מיכל) מחית נוגט או מעורב עם פרג כמו במתכון שלי
- 2 ו-3/4 כוסות קמח תופח או קמח רגיל ו-1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
הכנה:
- לחמם תנור ל-170 מעלות להכין תבנית מתאימה עם נייר אפייה, לשמן מעט
- להכניס לקערה את הקמח, אבקת אפיה וסוכר וניל לערבב
- בקערה נפרדת: להקציף 2 דקות ביצים עם סוכר, להוסיף מיץ ושמן ולערבב
- להוסיף בפעמיים את המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
- לשפוך את התערובת לתבנית, ליישר
- מעל לפזר את המחית בכמה מקומות עם כף
- אחרי רבע שעה של אפייה, להוציא את התבנית ולערבב את העוגה
- לאפות בערך 40 דקות, לבדוק עם קיסם
- לשמור עטופה בניילון נצמד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה