בפעם האחרונה כשהייתי בסופר ראיתי כרובים קטנים, מעבר לממולאים שאני מכינה מהם ומעבר להוספה לסלט, אפשר גם לאפות אותן והחלטתי שזה מה שאני הולכת להכין. לא האמנתי כמה שההכנה פשוטה ומקבלים מעדן, דיאטטי למי שמעוניין
אז בואו נכין, מה צריך?
- 1 כרוב גדול וקשה, אפשר כמה קטנים
- לשים בקערית: שמן, רוטב סויה, מעט מלח לערבב, לא כותבת כמויות, זה לפי כמות הפרוסות
הכנה:
- להוריד את העלים החיצוניים אם לא טובים (1 או שניים), לשטוף ולהניח במסננת
- לחצות את הכרוב ולאחר מכן לחתוך לפרוסות די עבות. אם יש חלקים שנפרדו מהפרוסות, תשאירו לסלט
- להניח בתבנית מתאימה את פרוסות הכרוב
- לפזר מעל את הרוטב, אני פיזרתי עם מברשת של אפייה, לדאוג שהרוטב יכנס בין כל השכבות
- לאפות בערך 20-30 דקות עד שמזהיב, שימו לב לא לשרוף
- להפוך ולהשאיר עוד 10 דקות בתנור.
- להגיש ולהתענג.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה