יום שני, 9 במרץ 2020

לימון ננסי כבוש

כשאחותי מפנקת בלימונים ננסיים מהגינה שלה...


מצרכים
  1. לימונים ננסיים
  2. מלח גס + פפריקה מתוקה + צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף - לערבב ביחד בצלחת 
  3. 4 כפות שמן
  4. צנצנת מתאימה ומעוקרת או מיכל פלסטיק
הכנה
  1. לשטוף היטב את הלימונים, אני משרה אותם בקערה גדולה עם מים לחצי שעה, לסנן
  2. לחתוך כל לימון לחצי או לרבע מה שאוהבים, להוציא את החרצנים
  3. להכין קערה עם שמן והתבלינים, לערבב
  4. לשפוך לתוכה את הלימונים החצויים, לערבב היטב
  5. להכניס לצנצנת מעוקרת או למיכל פלסטיק, לשמור במקרר
  6. מוכנים לאחר כמה ימים, לא לפתוח לפני שיסתיימו לפחות 4 ימים
  7. כאשר מוציאים מהצנצנת - לא לגעת בידיים כי המגע של הידיים עם הלימונים יוצר עובש
  8. כאן יש מתכון לכבישת לימונים רגילים











2 תגובות:

אייל אמר/ה...

יצאו נהדר !
לפי כמות הלימונים מדובר בפרדס ולא בגינה,,

אייל אמר/ה...

יצאו מעדן!
תודה למירה המקסימה.
לפי כמות הלימונים נראה שמדובר בפרדס ולא בגינה (;-)