המאפה הטעים הזה מתאים מאוד לימים חמים שבהם אין לנו חשק לבלות שעות במטבח ואתם לא תפסיקו לנשנש...
מצרכים:
- 1 חבילה בצק עלים לא חשוב של איזה חברה
- 500 גרם גבינה מלוחה חמד, או אפשר לערבב גבינות: חמד, צהובה, מוצרלה מגורדים
- 1 חבילה עלי מנגולד שטופים, קצוצים דק ומסוננים היטב מהמים (אפשר לסחוט בידיים)
- 1 ביצה מעורבת בטיפה מים ושומשום לפזר מעל
- לחמם תנור ל- 190 מעלות
- לשטח את הבצק על משטח עבודה
- לפזר את הגבינות ומעל את עלי המנגולד, לגלגל לרולדה
- לחתוך לפרוסות ולהניח בתבנית מתאימה
- למרוח מעל ביצה ולפזר מעל שומשום
- לאפות עד לקבלת גוון זהוב בערך 3/4 שעה, לאחר מכן להוריד לחלק התחתון של התנור לעוד 1/2 שעה נוספת.
- להגיש חם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה