יום רביעי, 10 ביוני 2020

שבלולי בצק עלים במילוי גבינות ועלי מנגולד

המאפה הטעים הזה מתאים מאוד לימים חמים שבהם אין לנו חשק לבלות שעות במטבח ואתם לא תפסיקו לנשנש...



מצרכים:
  1. 1 חבילה בצק עלים לא חשוב של איזה חברה
  2. 500 גרם גבינה מלוחה חמד, או אפשר לערבב גבינות: חמד, צהובה, מוצרלה מגורדים
  3. 1 חבילה עלי מנגולד שטופים, קצוצים דק ומסוננים היטב מהמים (אפשר לסחוט בידיים)
  4. 1 ביצה מעורבת בטיפה מים ושומשום לפזר מעל
הכנה:
  1. לחמם תנור ל- 190 מעלות
  2. לשטח את הבצק על משטח עבודה
  3. לפזר את הגבינות ומעל את עלי המנגולד, לגלגל לרולדה
  4. לחתוך לפרוסות ולהניח בתבנית מתאימה
  5. למרוח מעל ביצה ולפזר מעל שומשום
  6. לאפות עד לקבלת גוון זהוב בערך 3/4 שעה, לאחר מכן להוריד לחלק התחתון של התנור לעוד 1/2 שעה נוספת.
  7. להגיש חם



אין תגובות: