יום שבת, 15 באוגוסט 2020

מגולגלות מקמח כוסמין במילוי ריבה וקוקוס ושוקולד נוטלה

כפי שאתם יודעים, אני לא חסידה של הקמחים המלאים, על כל הסוגים, אני משתמשת בקמח לבן ורגיל. כשקבלתי את הקמחים של חוות הר סיני, החלטתי לנסות ולהכין מהם את מה שאנחנו אוהבים, בגלל שאין לי מתכונים עם קמח מלא, מר גוגל בא לעזרה וקראתי כל מיני מתכונים. המתכון הזה גם נלקח מהרשת עם קצת שינויים שלי. את המגולגלות האלה הכנתי מקמח כוסמין.
הקמח של חוות הר סיני מעולה, כייף לעבוד אתו, מתמסר כמו שאומרים.

מצרכים לבצק:
  1. 4.5 כוסות קמח כוסמין מלא + 1/2כוס קמח תופח רגיל
  2. 4 כפות סוכר
  3. 200 גרם חמאה רכה
  4. 1 כוס חלב
  5. 1/2 כוס שמן קנולה
  6. אבקת סוכר להגשה 
  7. ממרח נוטלה, קונפיטורה דובדבן וקוקוס
הכנה:
  1. להכניס לקערת המיקסר קמחים, סוכר וחמאה, ללוש
  2. כשהחמאה נטמעת בקמח, להוסיף את השמן וחצי מכוס החלב ולהמשיך ללוש
  3. אם הבצק לא התאדח, להוסיף חלב כל פעם קצת, רק עד שהבצק מתאחד ומתגבש
  4. להוציא למשטח עבודה, ללוש מעט עם הידיים ולעטוף בניילון נצמד
  5. להכניס למקרר לשעה, אני השארתי לילה שלם ולמחרת הוצאתי והשארתי בחוץ שעה
  6. לחמם תנור ל-180 מעלות 
  7. להוציא את הבצק לחלק ל- 6 חלקים
  8. לרדד כל חלק, למלא במה שאוהבים, לגלגל לרולדה, להניח בתבנית ובסכין חדה לסמן חריצים על הבצק כדי שיהיה קל יותר לפרוס לאחר האפייה
  9. לאפות בערך 20 דקות   



אין תגובות: