בימים חמים כשאין חשק לאפות מכינים עוגה ללא אפייה. העוגה הזו קלה להכנה וטעימה מאוד, התחתית של בייגלה עם אגוזים, שילוב מנצח וטעים.
כמה הערות:
- בייגלה: הכוונה לבייגלה הקטנים העגולים - ללא שומשום
- החמאה צריכה להיות מומסת
- אני הכנתי בתבנית בגודל 24
- 1/2 שרוול של ביסקויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים)
- 2 כוסות בייגלה (ללא שומשום)
- 200 גרם חמאה מומסת
- 2 שמנת מתוקה
- 2 אינסטנט וניל
- 2 כוסות חלב (כוס אוניברסלית)
- 1/4 כוס סוכר
- 350 גרם גבינה לבנה 5%
- במעבד מזון לרסק את הבייגלה ביחד עם הביסקוויטים לפירורים מעט גסים
- לשפוך לקערה, להוסיף חמאה, לערבב
- להוציא בערך כוס ואת השאר לשטח בתבנית לשמור את שניהם במקרר
- להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב וסוכר לקבלת קצפת יציבה
- להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
- להוציא את התבנית, לשפוך את תערובת הקצפת ליישר
- לפזר מעל את התערובת ששמרנו במקרר
- לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לכמה שעות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה