יום שבת, 15 באוגוסט 2020

עוגת גבינה על מצע בייגלה ואגוזים

בימים חמים כשאין חשק לאפות מכינים עוגה ללא אפייה. העוגה הזו קלה להכנה וטעימה מאוד, התחתית של בייגלה עם אגוזים, שילוב מנצח וטעים. 

כמה הערות:
  • בייגלה: הכוונה לבייגלה הקטנים העגולים - ללא שומשום
  • החמאה צריכה להיות מומסת
  • אני הכנתי בתבנית בגודל 24
מצרכים: 
  1. 1/2 שרוול של ביסקויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים)
  2. 2 כוסות בייגלה (ללא שומשום)
  3. 200 גרם חמאה מומסת 
  4. 2 שמנת מתוקה
  5. 2 אינסטנט וניל
  6. 2 כוסות חלב (כוס אוניברסלית)
  7. 1/4 כוס סוכר
  8. 350 גרם גבינה לבנה 5%
הכנה:
  1. במעבד מזון לרסק את הבייגלה ביחד עם הביסקוויטים לפירורים מעט גסים
  2. לשפוך לקערה, להוסיף חמאה, לערבב
  3. להוציא בערך כוס ואת השאר לשטח בתבנית לשמור את שניהם במקרר
  4. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב וסוכר לקבלת קצפת יציבה
  5. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  6. להוציא את התבנית, לשפוך את תערובת הקצפת ליישר
  7. לפזר מעל את התערובת ששמרנו במקרר
  8. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לכמה שעות   





אין תגובות: