לחג החנוכה אפשר להכין גם לביבות בטטה ותפוחי אדמה, קלי קלות עבודה וטעים מאוד. בכלל אפשר להכין מהן כל השנה
1. לגרר את הבטטות ותפוחי האדמה במגרדת גסה או במעבד מזון
2. להכניס למסננת ולסחוט על מנת להגיר את כל הנוזלים
3. להעביר לקערה מתאימה
4. להוסיף ביצים, קמח ומלח ולערבב היטב
5. לתת לתערובת לנוח כרבע שעה
6. לחמם שמן במחבת וכשחם להכין לביבות ולטגן
7. בעזרת כף לקחת מהתערובת ולהכניס למחבת
8. לטגן היטב משני הצדדים
9. להגיש חם
מצרכים:
1. 4 בטטות בינוניות שטופות וקלופות
2. 2 תפוחי אדמה בינוניים שטופים וקלופים
3. 2 ביצים שלמות
4. 4 כפות גדושות קמח
5. מלח לפי הטעם
1. 4 בטטות בינוניות שטופות וקלופות
2. 2 תפוחי אדמה בינוניים שטופים וקלופים
3. 2 ביצים שלמות
4. 4 כפות גדושות קמח
5. מלח לפי הטעם
6. שמן לטיגון
הוראות הכנה:
הוראות הכנה:
1. לגרר את הבטטות ותפוחי האדמה במגרדת גסה או במעבד מזון
2. להכניס למסננת ולסחוט על מנת להגיר את כל הנוזלים
3. להעביר לקערה מתאימה
4. להוסיף ביצים, קמח ומלח ולערבב היטב
5. לתת לתערובת לנוח כרבע שעה
6. לחמם שמן במחבת וכשחם להכין לביבות ולטגן
7. בעזרת כף לקחת מהתערובת ולהכניס למחבת
8. לטגן היטב משני הצדדים
9. להגיש חם
חג חנוכה טעים ושמח
כך נראית התערובת מוכנה ולפני הטיגון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה