מכינים תערובת, מטגנים ויש לנו סופגניות רכות וטעימות. כל אחד יכול להצליח אתן.
קצת צילומים ולאחר מכן המתכון
לא צריך להפוך אותן, מתהפכות לבד
המתכון:
מצרכים:
1. 3 כפות סוכר
2. 2 ביצים
3. 2 כפיות תמצית וניל
4. 2 גביעי גיל/אשל
5. 2.5 כוסות קמח תופח
6. שמן לטיגון
7. אבקת סוכר לפיזור
הכנה:
1. בסיר טיגון עמוק, לחמם שמן
2. בקערה מתאימה להכניס סוכר, ביצים תמצית וניל וגיל/אשל
3. לערבב היטב עד לקבלת מסה חלקה
4. להוסיף את הקמח בכמה פעמים עד שנבלע במסה
5. המסה צריכה להיות חלקה והתערובת סמיכה
6. לוקחים כף גלידה וכף רגילה, לשמן אותן (להעזר בכוס חד פעמית)
7. לקחת מהתערובת בכף הגלידה, לעגל עם הכף הרגילה ולשפוך
לתוך השמן
8. לטגן על אש נמוכה עד בינונית עד לקבלת גוון זהוב
9. מה שטוב בסופגניות האלה, כשהן מוכנות בצד אחד, הן מתהפכות לבד
10. להוציא על נייר סופג, לפזר אבקת סוכר, להוסיף ריבה, אני הכי אוהבת ריבת תות שדה
3. לערבב היטב עד לקבלת מסה חלקה
4. להוסיף את הקמח בכמה פעמים עד שנבלע במסה
5. המסה צריכה להיות חלקה והתערובת סמיכה
6. לוקחים כף גלידה וכף רגילה, לשמן אותן (להעזר בכוס חד פעמית)
7. לקחת מהתערובת בכף הגלידה, לעגל עם הכף הרגילה ולשפוך
לתוך השמן
8. לטגן על אש נמוכה עד בינונית עד לקבלת גוון זהוב
9. מה שטוב בסופגניות האלה, כשהן מוכנות בצד אחד, הן מתהפכות לבד
10. להוציא על נייר סופג, לפזר אבקת סוכר, להוסיף ריבה, אני הכי אוהבת ריבת תות שדה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה