יום ראשון, 23 באוקטובר 2016

עוגת בננות עם פצפוצי שוקולד


מה עושים עם משלוח של בננות בשלות שהגיע אלי? הדבר הראשון שעולה לי, כמובן מילק שייק בננות, והשני, עוגה.   
קבלו מתכון לעוגה קלה להכנה מנחמת וטעימה מאוד.


מצרכים:

  1. 4 ביצים
  2. 1 כוס סוכר
  3. 1/2 כוס שמן
  4. 5 בננות בשלות מעוכות
  5. 2/3 כוס מיץ תפוזים
  6. 2 כוסות קוקוס
  7. 2 כוסות קמח תופח (אני שמתי קמח שמרים)
  8. 1 חבילה פצפוצי שוקולד

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. להכניס לקערה ביצים וסוכר, להקציף מעט
  3. להוסיף את השמן והמיץ ולבחוש
  4. להוסיף את הקמח, קוקוס, פצפוצי שוקולד, בננות, לערבב היטב 
  5. לאפות בתבנית חד פעמית רגילה או עגולה בקוטר 26 ס"מ בערך 45 דקות, עד שקיסם שננעץ יוצא מעט לח
  6. מומלץ לשמור במקרר

















אין תגובות: