לא צריך שום סיבה מיוחדת, להכין עוגת שוקולד, עוגה שתמיד כיף להכין וכיף לאכול
העוגה עשירה בשוקולד, קלה מאוד להכנה וטעימה מאוד
מצרכים:
1. 2 ו-3/4 כוסות קמח תופח או רגיל ו-1 א. אפיה
2. 1.5 כוסות סוכר
3. 4 ביצים שלמות
4. 1 כוס שמן
5. 2 כפות נס קפה
6. 5 כפות קקאו
7. 1/2 כפית סודה לשתייה
8. 2 כוסות מים רותחים
9. שערות חלבה10. לקרם גנש: 1 שמנת מתוקה + 250 גרם שוקולד +1 כף שמן
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות - לשמן תבנית מתאימה
2. לערבב בקערה: קמח, אבקת אפיה, סודה, נס קפה וקקאו
3. בקערה נוספת לטרוף ביצים, סוכר להוסיף את השמן ולערבב
4. להוסיף בהדרגה את הקמח, מים חמים, קמח ומים
5. לאחד את שתי התערובות למרקם חלק
6. לשפוך חצי מהתערובת לתבנית, לפזר שערות חלבה
7. לשפוך מעל את יתרת התערובת, לפזר עוד חלבה, לערבב בתבנית
6. לאפות ב-180 מעלות כחצי שעה. לבדוק עם קיסם
הכנת הגנש:
להכניס שוקולד לקערה, להמיס בנפרד את השמנת המתוקה ולשפוך מעל השוקולד, לערבב
להוסיף את השמן, לערבב היטב ולשפוך על העוגה לאחר שנאפתה. מי שאוהב יכול לפזר קוקוס
העוגה עשירה בשוקולד, קלה מאוד להכנה וטעימה מאוד
מצרכים:
1. 2 ו-3/4 כוסות קמח תופח או רגיל ו-1 א. אפיה
2. 1.5 כוסות סוכר
3. 4 ביצים שלמות
4. 1 כוס שמן
5. 2 כפות נס קפה
6. 5 כפות קקאו
7. 1/2 כפית סודה לשתייה
8. 2 כוסות מים רותחים
9. שערות חלבה10. לקרם גנש: 1 שמנת מתוקה + 250 גרם שוקולד +1 כף שמן
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות - לשמן תבנית מתאימה
2. לערבב בקערה: קמח, אבקת אפיה, סודה, נס קפה וקקאו
3. בקערה נוספת לטרוף ביצים, סוכר להוסיף את השמן ולערבב
4. להוסיף בהדרגה את הקמח, מים חמים, קמח ומים
5. לאחד את שתי התערובות למרקם חלק
6. לשפוך חצי מהתערובת לתבנית, לפזר שערות חלבה
7. לשפוך מעל את יתרת התערובת, לפזר עוד חלבה, לערבב בתבנית
6. לאפות ב-180 מעלות כחצי שעה. לבדוק עם קיסם
הכנת הגנש:
להכניס שוקולד לקערה, להמיס בנפרד את השמנת המתוקה ולשפוך מעל השוקולד, לערבב
להוסיף את השמן, לערבב היטב ולשפוך על העוגה לאחר שנאפתה. מי שאוהב יכול לפזר קוקוס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה