הנה זה בא: כל שנה מחכים לחביתיות האלה, יש להם ביקוש. התערובת פשוטה וממה שיש בבית. לשידרוג הטעם אפשר להוסיף לתערובת גבינות קשות (חמד, צהובה, מה שבא לכם).
אז בואו נתחיל:
כמה צילומים על התהליך ולאחר מכן המתכון
אם מוסיפים גבינות, זה השלב להוסיף
המתכון:
מצרכים:
- 5מצות
- 4ביצים שלמות
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1/2 חבילה פטרוזיליה או כוסברה
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- מחבת ושמן לטיגון
- אפשרות:1/4 קילו גבינה: חמד/פטה/קשקבל או כל גבינה קשה אחרת
הכנה:
- לטגן את הבצל במחבת, לסנן מהשמן
- להכניס לתוך קערה את המצות, לפורר בידיים, לשפוך עליהם מים ומלח להמתין 5 דקות
- אם רטובות מידי, לסחוט ולסנן את המים
- להוסיף בצל מטוגן, ביצים, פטרוזיליה/כוסברה פלפל שחור ולערבב
- אם מוסיפים גבינות להמעיט במלח: לגרד גבינות ולהוסיף, לערבב היטב ולתת לתערובת בערך רבע שעה
- ליצור קציצות בידיים מעט לחות ולטגן משני הצדדים, להוציא ולהניח על מגבת נייר לספיגת השמן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה