מצרכים:
- 2 קופסאות גבינה מסקרפונה של השף הלבן
- 2 שמנת מתוקה
- 1/2 כוס סוכר
- מעט ליקר אמרטו
- 2 חבילות בישקוטים
- 1 כוס נס קפה קר (בלי סוכר)
- מעט ליקר אמרטו
- 1 שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן (לא חובה)
- אבקת קקאו
- שוקולד לגירוד
להקציף שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה, להוסיף גבינה ולהמשיך להקציף במהירות איטית עד לקבלת קרם חזק ויציב, להניח בצד
להכנת תערובת הקפה:
להניח את תערובת הקפה בצלחת מתאימה, להוסיף ברנדי
להכנת התבנית - תבנית עגולה מס' 24:
- לקצר בסכין, בצורה ישרה 1 ס"מ מכל בישקוט, להניח בצד החתוך מסביב לתבנית בצפיפות, לוודא שכולם עומדים יציבים
- לטבול טבילה קצרה בישקוטים בקפה ולסדר בצפיפות בתחתית התבנית
- לשפוך מעל חצי מכמות הקרם שהכנו, לגרד מעל שוקולד
- לכסות שוב בבישקוטים: לטבול בקפה ולשפוך מעל את יתרת הקרם
- אני הקצפתי שמנת מתוקה של השף הלבן בטעם שוקולד (כאמור לא חובה)
- להכניס למקרר לפחות לחמש שעות, אפשר להכין לילה מראש.
- בהגשה, לפזר מעל אבקת קקאו...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה