יום רביעי, 9 במאי 2018

בלינצ'ס במילוי מיוחד של השף הלבן

החג הזה הולך להיות טעים, אני אוהבת את חג השבועות בגלל מאכלי החלב.
בין יתר המאכלים, יש את הבלינצ'ס, אחרי העוגות גבינה הוא סמל לחג השבועות. 
מגישה לכם כאן מתכון קל להכנה, השתמשתי במילוי מיוחד לבלינצ'ס של השף הלבן לו הוספתי ריבת דובדבנים.
אז בואו נכין:
מצרכים לעלים:  מהכמות הזו יוצאים בערך 12 עלים, תלוי בגודל שמכינים:
  1. 3 ביצים
  2. 1/2 כפית מלח
  3. 1 כוס מים (240 מ”ל)
  4. 1 כוס חלב (240 מ”ל)
  5. 3 כפות שמן (45 מ”ל)
  6. 1/2 1 כוסות קמח (210 גרם) 
למלית:
  1. 2 מיכל של מילוי לבלינצ'ס של השף הלבן
  2. 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
  3. 1/4 כוס אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)
  4. 1/2 כוס ריבה שאוהבים
הכנה:
  1. להכניס לקערה את כל המצרכים לעלים, לערבב היטב לתערובת חלקה
  2. לחמם מחבת טפלון, להוסיף מעט חמאה
  3. לשפוך למחבת מעט מהתערובת ולתת לתערובת לגלוש לצדדים בצורה עגולה
  4. לטגן  משני הצדדים, לא להבהל, הראשון תמיד לא יוצא טוב...
  5. להוציא על נייר אפייה ולהמשיך לטגן את כל העלים
  6. לקרר מעט ולמלא: להניח עלה לשים מילוי, לסגור מהצדדים ולגלגל
  7. לפזר אבקת סוכר ולהגיש






אין תגובות: