יום שלישי, 14 באוגוסט 2018

עוגה ללא אפייה, ביסקוויטים, קצפת, גבינה ושוקולד

עוגה זו קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה איכותית שקוצרת מחמאות.  

מצרכים: 
  1. 1.5 חבילות ביסקוויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים) או עוגיות לוטוס
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 2 כוסות חלב
  5. 250 גרם גבינה לבנה 5%
  6. 1/2 כוס נס קפה
  7. 1/2 חבילה שוקולד מריר/חלבי מומס
הכנה:
  1. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב לקבלת קצפת יציבה
  2. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  3. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
  4. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
  5. לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים ומעל לשפוך את השוקולד
  6. לכסות ולשמור במקרר

   



אין תגובות: