יום שישי, 28 בדצמבר 2018

עוגת גזר ואגוזים

עוגת גזר ואגוזים, טעימה וקלה להכנה



הוראות מקדימות 
להכין המצרכים מראש על שולחן העבודה
לפני הכנת התערובת, לחמם תנור ל-180 מעלות
תבנית עגולה בגודל 24, או חד פעמית רגילה
אפיה של 40 דקות לבדוק עם קיסם

מצרכים 
  1. 2.5 כוסות גזר מגורר
  2. 2 כוסות קמח תופח - אפשר לערבב קמח רגיל וקמח מלא
  3. 4 ביצים שלמות 
  4. 1.5 כוסות סוכר - אפשר סוכר דמררה
  5. 1 סוכר וניל
  6. 1 כוס שמן קנולה
  7. 1 כוס אגוזים קצוצים, לא מרוסקים
  8. מי שאוהב יכול להוסיף: 1 כפית שטוחה קינמון
הכנה:
  1. להכין 2 קערות:
  2. בקערה 1:  להכניס קמח,  אגוזים, סוכר וניל ולערבב
  3. בקערה 2:  להכניס ביצים שלמות ולהקציף אותן 2 דקות, להוסיף סוכר
  4. להמשיך להקציף עוד 2 דקות, להוסיף שמן לערבב בעדינות
  5. לאחד את שתי התערובות, להוסיף את קערת הקמח לקערת הביצים בעדינות ובשתיים שלוש פעמים, לערבב עד שהקמח נבלע בתוך התערובת
  6. לשפוך את התערובת לתבנית, לאפות בערך 30 עד 40 דקות  



אין תגובות: