הוראות מקדימות
להכין המצרכים מראש על שולחן העבודה
לפני הכנת התערובת, לחמם תנור ל-180 מעלות
תבנית עגולה בגודל 24, או חד פעמית רגילה
אפיה של 40 דקות לבדוק עם קיסם
מצרכים
- 2.5 כוסות גזר מגורר
- 2 כוסות קמח תופח - אפשר לערבב קמח רגיל וקמח מלא
- 4 ביצים שלמות
- 1.5 כוסות סוכר - אפשר סוכר דמררה
- 1 סוכר וניל
- 1 כוס שמן קנולה
- 1 כוס אגוזים קצוצים, לא מרוסקים
- מי שאוהב יכול להוסיף: 1 כפית שטוחה קינמון
הכנה:
- להכין 2 קערות:
- בקערה 1: להכניס קמח, אגוזים, סוכר וניל ולערבב
- בקערה 2: להכניס ביצים שלמות ולהקציף אותן 2 דקות, להוסיף סוכר
- להמשיך להקציף עוד 2 דקות, להוסיף שמן לערבב בעדינות
- לאחד את שתי התערובות, להוסיף את קערת הקמח לקערת הביצים בעדינות ובשתיים שלוש פעמים, לערבב עד שהקמח נבלע בתוך התערובת
- לשפוך את התערובת לתבנית, לאפות בערך 30 עד 40 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה