יום חמישי, 24 באוקטובר 2019

אורז עם איטריות דקות

איך שאני אוהבת את התבשיל הזה, הכי אוכל של בית ממצרכים הכי בסיסיים
מצרכים: 
  1. 1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן
  2. 1 כוס איטריות דקות
  3. 3 כוסות מים חמים
  4. 4 כפות שמן
  5. 1 כפית מכל תבלין: מלח, כורכום ופפריקה מתוקה לערבב ביחד

הכנה:
  1. בסיר מתאים, להכניס את השמן והתבלינים לערבב ביחד בערך דקה
  2. להוסיף את האטריות, לערבב היטב
  3. לטגן כשלוש ארבע דקות עד לקבלת גוון זהוב, לערבב כל הזמן שלא ישרפו
  4. להוסיף את האורז, לערבב ולטגן ביחד 2 דקות
  5. להוסיף בזהירות ולאט את המים (זה משפריץ), לערבב היטב
  6. להביא לרתיחה של 2 דקות, להעביר לאשר נמוכה
  7. לבשל כ- 20 דקות, עד שהאורז והאיטריות מוכנים (לטעום)
  8. להגיש חם

 



3 תגובות:

arik benedek chaviv אמר/ה...

לא תאמיני מה קרה לי עם החתן של בתי - חשבתי אני עושה כבוד גדול מאוד. בישלתי [אמנם מתכון אחר ] אורז ואיטריות דקות, לא ראו אותן, אבל אמרתי בגאווה עצמית... הבחור כמעט התעלף, ובמשך חצי שנה לא נגע באורז שהכנתי. אטריות "מגעילות אותו". לרוע מזלו הבנות שלו "מתות" עלפסטה :-)

אנונימי אמר/ה...

יד הגורל

הבלוג של בתיה דורון אמר/ה...

תודה על התגובה, אצלי אוהבים מאוד...