יום שישי, 8 בנובמבר 2019

סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי בחברה ליצור יבוא ושיווק חומרי גלם לאפיה ומזון - חברת פוליבה

הוזמנתי להשתתף בסדנא לבלוגרים ועיתונאים שהתקיים במסגרת השקת סדנאות האפייה, שהתחילה לקיים חברת "פוליבה". הסדנאות מיועדות גם לקהל מקצועי וגם לאנשים פרטיים, אוהבי אפייה. בסדנא לימדו אותנו הקונדיטור גל בוכניק, זוכה תוכנית הטלויזיה "משחקי השף" קינוחים מיוחדים והשף קונדיטור הבינלאומי ג'ילבר אזולאי לימד אותנו להכין קאפקייקס ולחמניות פריכות וטעימות שאותן הוא אופה בתבניות מיוחדת שאפשר למצוא רק בפוליבה.
חברת פוליבה הגדולה והוותיקה בישראל ליצור, יבוא ושיווק חומרי גלם ומוצרים לענף האפייה והמזון, נכנסת לראשונה לתחום הסדנאות ומשיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. חדר הסדנאות אשר הוקם במיוחד למטרה זו ממוקם במפעלי החברה, ברחוב הר עצמון 1 ברמלה, יכול להכיל עד 18 משתתפים בו זמנית ומצויד במיטב הטכנולוגיה והמוצרים הנלווים כמו תנורים משוכללים, מקררים ייעודיים, מיקסרים איכותיים ועוד, זאת כדי שמשתתפי הסדנה ייהנו ויקבלו את הכלים והידע של עולם האפייה בסביבה מקצועית.

החברה הוקמה לפני 33 שנים ועוסקת בייצור, יבוא, יצוא ושיווק חומרי גלם לאפיה, בארץ ובעולם, עבור קונדיטוריות, בתי מאפה ומאפיות. פוליבה נותנת מענה גם לשוק הפרטי, כך שגם חובבי האפיה ייהנו ממגוון המוצרים שאנו מייצרים עבור השוק המקצועי. המוצרים נמכרים בשתי חנויות, ברמלה ובראשל"צ.
מדברי דליה פוליבה מבעלי חברת פוליבה: "מהרגע שהתחלנו לייצר במפעל מוצרים באריזות המתאימות לשוק הפרטי זה היה אך טבעי לפתוח חדר סדנאות ברמה הכי גבוהה שיש , בו נוכל ללמד ולהנגיש את עולם האפייה המקצועי גם לקהל הפרטי, להרחיב את הידע שלו בתחום תוך שימוש במוצרי החברה". עוד מוסיפה דליה: "עם השלמת מהלך הכניסה לשוק הפרטי באמצעות שתי החנויות והמוצרים המתאימים, אנו שמחים לשדרג את המקצועיות שלנו באמצעות סדנאות אפייה. רבים מלקוחותינו פוגשים את מוצרינו בנקודות המכירה אך לא תמיד מודעים לכל המאפים שהם יכולים להכין בעזרתם, חדר הסדנאות ישמש גם את הקהל המקצועי להעשרת הידע עם שימוש במוצרי החברה וכן כחדר סדנאות מקצועי להשכרה לימי גיבוש, ימי כייף של חברות , השתלמויות ועוד"
שף קונדיטור גל בוכניק מלמד אותנו להכין קינוח מוס שוקולד עם דבש. הוא מילא את הכוס במוס ג'ל על בסיס דבש ומעל מוס שוקולד מריר עם מחית נוגט של חברת פוליבה. את המוס הוא ממליץ להקציף למרקם לא מוצק.

הקינוח השני שהוא מלמד אותנו: קראמבל תפוחים עם תבלינים, את כל המילויים אפשר להשיג מוכנים בחברה



        שף קונדיטור ז'ילבר מלמד אותנו להכין לחמניות פריכות וטעימות אותן הוא אופה בתבנית מיוחדת שיש רק בפוליבה



  


ומלמד אותנו גם להכין קאפקייקס במגוון מילויים מוכנים של פוליבה
 השפים השתמשו במגוון מליות מתוצרת פוליבה, יש כאן מליות, רטבים, תערובות קאפקייקס, ועוד מלא... ממולץ מאוד.




השף מלמד אותי איך למלא את הקאפקייס: ממלאים בזווית של 45 סנטימטר מהתתחתית...












גל ממאסטר שף 2019 גם השתתפה בסדנא
במהלך חודש נובמבר יתקיימו הסדנאות הבאות: 
20.11.2019 קינוחים מהמטבח הערבי (הכנת בסבוסה, קטאיף ועוואמה) בין השעות 17:00 – 21:00 עם בסמה...
בתאריך 21.11.2019 יעביר השף קונדיטור גל בוכניק סדנת קינוחים.
ההשתתפות בסדנאות היא מעשית. 
מחיר היכרות: 250 שקלים כולל מע"מ.
בסוף כל סדנה יקבלו המשתתפים את המתכונים והמאפים שהוכנו על ידם.פרטים נוספים על הסדנאות הקרובות בטלפון : 073-2323500 
או באתר פוליבה : www.poliva.co.il











אין תגובות: