הרעיון למתכון נלקח מהבלוג של חברתי טובה'לה: מהמטבח של טובה'לה
מצרכים:
- 1 חציל גדול - הכי טוב חציל בלאדי שטוף ונקי
- 3 עגבניות פרוסות
- 3 בצלים פרוסים
- פרוסות של גבינה צהובה לפי מספר החיתוכים
- פרוסות של גבינה מלוחה גם לפי מספר החיתוכים
- אני הוספתי גם גבינת קצ'קבל וגם פיזרתי מעל – בכלל, תתפרעו עם הגבינות, זה הכי טעים
- מעט מאוד מלח (כי הגבינות מלוחות) ופלפל שחור
- מעט אורגנו, לי יש זעתר בגינה, אז הוספתי זעתר במקום אורגנו
- שמן זית לזילוף
- להכין תבנית מתאימה לאפייה שגם תוגש ישירות לשולחן, כדי שהחציל לא יתפרק כשמוציאים אותו מהתבנית
- לפרוס את החציל לפרוסות דקות, מעין מניפה, מהעוקץ לאורך, לא להסיר את העוקץ
- להניח בתבנית בצל ועגבניות, להמליח ולפלפל מעט
- לסדר בין פרוסות החציל הפרוס גבינות, עגבניה ובצל
- מעל לפזר מעט מלח ופלפל שחור ואת הזעתר/אורגנו
- לזלף מעל שמן זית
- לאפות בערך שעה בתנור שחומם מראש של- 180 מעלות או עד שהחצילים מוכנים
- להגיש חם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה