איזה כייף שאפשר לאכול את העוגה הזו גם בפסח...עוגת מייפל ואגוזים כשרה לפסח
- אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24, או שתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, או תבנית אחת חד פעמית מרובעת רגילה.
- סירופ מייפל ורק אמיתי, כי ההבדל בטעם משמעותי.
- 1 מיכל שמנת צמחית/או שמנת מתוקה או 250 גרם גבינה לבנה 5% או כוס מיץ תפוזים
- 3 ביצים שלמות
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח של אוסם כשר לפסח
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 חבילה אינסטנט וניל
- אגוזים קצוצים לפיזור מעל העוגה
- אני הוספתי אגוזים גם בתוך התערובת של העוגה, תנסו
- לחמם תנור ל-150 מעלות
- להכניס לקערה נפרדת את כל המצרכים היבשים
- להכניס לקערת המיקסר: ביצים, שמנת וסוכר, להקציף ביחד בערך 2 דקות
- להחליף את המקצפת בוו גיטרה, להוסיף את השמן ולערבב
- להוסיף בפעמיים את כל המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה
- לשפוך לתבנית, לפזר מעל אגוזים
- לאפות 45 דקות אפילו פחות, תלוי בתנור, אצלי מספיקות 40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם
- כשהעוגה אפויה ומוכנה, להוציא בזהירות מהתנור, לחורר אותה כשהיא עדיין חמה ולפזר מעליה ומסביב מייפל בנדיבות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה