אפשר גם להכין יום מראש, להניח במקרר עד להכנה. מהבצק הזה אפשר להכין רולדות טעימות עם מילויים שונים.
מילויים שונים:
1. ממרח חלבה (מוכן) מעורב עם אגוזים קצוצים
2. ממרח חלבה מעורב עם שוקולד שחר
3. ממרח תמרים עם אגוזים קצוצים
4. ממרח נוטלה
5. מילוי פרג - אפשר להשיג מילוי מוכן
6. ממרח לוטוס
מצרכים: מהכמות הזו יוצאים כ-30-35 יחידות. אפשר להכפיל כמויות
1. 1/2 קילו קמח תופח - חשוב כי יש לקמח מרקם אחר שנותן פריכות לעוגיות
2. 1 חבילה מרגרינה של 200 גרם - רכה בטמפרטורת החדר (לא נוזלית)
3. 2 חלמונים מביצים קטנות
4. 1/2 כוס סוכר
5. 1/4 כוס מיץ תפוזים
6. 1 סוכר וניל
הכנה:
1. לנפות את הקמח לקערה מתאימה, אני מנפה על נייר אפייה
2. להכניס לקערת המיקסר: מיץ, חלמונים, סוכר, סוכר וניל ולערבל ביחד
3. להוסיף לסירוגין את הקמח והמרגרינה וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, אם הבצק לא התאחד,
אפשר להוסיף מעט מים
4. לכסות בניילון נצמד למנוחה של חצי שעה.
5. לחמם את התנור ל-170 מעלות
2. 1 חבילה מרגרינה של 200 גרם - רכה בטמפרטורת החדר (לא נוזלית)
3. 2 חלמונים מביצים קטנות
4. 1/2 כוס סוכר
5. 1/4 כוס מיץ תפוזים
6. 1 סוכר וניל
הכנה:
1. לנפות את הקמח לקערה מתאימה, אני מנפה על נייר אפייה
2. להכניס לקערת המיקסר: מיץ, חלמונים, סוכר, סוכר וניל ולערבל ביחד
3. להוסיף לסירוגין את הקמח והמרגרינה וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, אם הבצק לא התאחד,
אפשר להוסיף מעט מים
4. לכסות בניילון נצמד למנוחה של חצי שעה.
5. לחמם את התנור ל-170 מעלות
6. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים
7. למלא במילוי שאוהבים, לסגור לצורת אוזן המן
7. למלא במילוי שאוהבים, לסגור לצורת אוזן המן
8. לאפות 1/4 שעה עד 20 דקות רק עד שמזהיבים
9. לקרר, לפזר מעל אבקת סוכר ולשמור בקופסא סגורה
9. לקרר, לפזר מעל אבקת סוכר ולשמור בקופסא סגורה
מילויים שונים:
2. ממרח חלבה מעורב עם שוקולד שחר
3. ממרח תמרים עם אגוזים קצוצים
4. ממרח נוטלה
5. מילוי פרג - אפשר להשיג מילוי מוכן
6. ממרח לוטוס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה