יום שישי, 14 באפריל 2017

עוד גירסה למציות ממולאות בגבינות קשות

עוד גירסה למציות והפעם ממולאות בגבינה צהובה, קלי קלות הכנה...
מצרכים:
  • מצות לפי מספר הסועדים
  • גבינות - מה שיש בבית: עמק, חמד או כל גבינה קשה אחרת
  • 2-3 ביצים שלמות
  • מחבת ושמן לטיגון
הוראות הכנה:
  • להרטיב את המצות - להניח על מגבת ל-10 דקות לערך, אני מרטיבה פעמיים כדי שמצות יצאו רכות
  • לערבב בצלחת את הביצים עם מעט מלח
  • לקחת מצה להניח בתוכה גבינה לקפל לחצי, את החצי לחתוך לשניים
  • לטבול בתוך הביצה את המצה משני הצדדים, לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב
  • להניח על מגבות מנייר לספיגת השמן
  • זהו מוכן - הכי טעים להגיש עם סלט ירקות וזיתים








תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

חג שמח נפלא טעים מאוד תודה רבה