זו הגירסה שלי לטארט טאטן
הוראות ועצות מקדימות: - לשמן מעט תבנית בגודל 24
- לחמם תנור ל-190 מעלות
- אפשר לאפות את הטארט במנות אישיות
- אפשר להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה
- להוצאת המאפה מהמנות האישיות בקלות, להכניס התבנית לקערה גדולה עם מעט מים חמים
- 70 גרם חמאה רכה
- 200 גרם סוכר
- בצק עלים, חתוך קצת יותר מגודל התבנית
- 5-6 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים
- מעט תמצית וניל
- מעט קינמון לפי הטעם
- להמיס במחבת סוכר לקרמל, להוסיף חמאה, לערבב, זהירות לא לשרוף
- לשפוך לתבנית את הקרמל
- לסדר מעל את התפוחים בצורה יפה
- לתבל בוניל וקנמון
- להניח על התפוחים עיגול של בצק ולחורר, הבצק צריך להיות גדול מעט מקוטר התבנית, להכניס אותו מהצדדים כלפי פנימה כך שיעטוף את המילוי מהצדדים
- לאפות עד להזהבת הבצק
- להמתין דקה ואז להפוך בצלחת הגשה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה