יום שישי, 7 בספטמבר 2018

טארט טאטן - הגירסה האישית שלי וקלה להכנה

זו הגירסה שלי לטארט טאטן
הוראות ועצות מקדימות:
  • לשמן מעט תבנית בגודל 24 
  • לחמם תנור ל-190 מעלות 
  • אפשר לאפות את הטארט במנות אישיות 
  • אפשר להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה 
  • להוצאת המאפה מהמנות האישיות בקלות, להכניס התבנית לקערה גדולה עם מעט מים חמים
מצרכים:
  1. 70 גרם חמאה רכה 
  2. 200 גרם סוכר 
  3. בצק עלים, חתוך קצת יותר מגודל התבנית 
  4. 5-6 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים 
  5. מעט תמצית וניל 
  6. מעט קינמון לפי הטעם 
הוראות הכנה:
  1. להמיס במחבת סוכר לקרמל, להוסיף חמאה, לערבב, זהירות לא לשרוף
  2. לשפוך לתבנית את הקרמל 
  3. לסדר מעל את התפוחים בצורה יפה 
  4. לתבל בוניל וקנמון 
  5. להניח על התפוחים עיגול של בצק ולחורר, הבצק צריך להיות גדול מעט מקוטר התבנית, להכניס אותו מהצדדים כלפי פנימה כך שיעטוף את המילוי מהצדדים 
  6. לאפות עד להזהבת הבצק 
  7. להמתין דקה ואז להפוך בצלחת הגשה 









אין תגובות: