עוגת גבינה בחושה, עם מלא שקדים מולבנים, טעימה מאוד וקלה להכנה
המתכון של טובה'לה, חברתי הבלוגרית מהבלוג מהמטבח של טובה'לה, עם קצת שינויים שלי.
ממליצה לבקר בבלוג שלה, יש לה מתכונים נהדרים.
בואו נתחיל, ראשית לחמם את התנור ל-180 מעלות
מצרכים:
מצרכים:
- 1 קופסא גבינה 5% של 750 גרם
- 1.5 כוסות סוכר
- 3 כפיות תמצית וניל
- 4 ביצים שלמות
- 1.5 כוסות קמח תופח
- גירסת פסח: 1 כוס קמח + 1 כוס שקדים טחונים
- 1/2 כוס שקדים טחונים
- 1/4 כוס שמן
- גרידה מלימון אחד
- 100 גרם שקדים מולבנים
- להכניס לקערה גבינות, סוכר ווניל, לערבב
- להוסיף ביצים אחת אחת ולערבב היטב, להוסיף את השמן ולאחד את התערובת
- להוסיף את הקמח והשקדים הטחונים בפעמיים שלוש, לערבב היטב
- להוסיף חצי מכמות השקדים המולבנים ולערבב עד לאיחוד כל התערובת
- לשמן תבנית ואפשר לפזר מסביב שקדים, אני ויתרתי.
- לשפוך את המסה של העוגה בתבנית
- לפזר מעל את השקדים שנשארו
- לאפות בערך 50 דקות, להשאיר את העוגה בתנור להתקרר
- לשמור במקרר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה