יום ראשון, 7 ביולי 2019

קינוחים ומשקאות קוריאניים? כן זה כאן בארץ, בתל אביב, רשת So-Bing

מתי לאחרונה טעמתם קינוחים ומשקאות קוריאניים? So-Bing, רשת הקינוחים הקוריאניים מזמינה אתכם לטעום קינוח  סובינג', קינוח דל קלוריות קוריאני הפופולרי בעולם אשר עלה לישראל לפני שנה וכבר כבש את החיך הי שראלי.  הקינוח הוא פתיתי שלג חלב (המזכירים בצורתם החיצונית שבבי קוקוס) היורדים ממכונה מיוחדת תוצרת קוריאה ונערמים כהר שלג בשכבות בתוך קערה קפואה. בין שכבות השלג מתחבאות תוספות שונות ומעל השכבה העליונה מניחים מגוון עצום של תוספות שונות שיחד מייצרות את הקינוח המיוחד. בין התוספות: שוקולד, מנגו, תותים, עוגת גבינה, בננה, מנגו, אבטיח, מלון, דגני הבוקר, אבקת סויה קלויה ואפילו תה ירוק. גם הקיץ הזה אתם הולכים להתמכר לסו-בינג.
הוזמנתי לאירוע השקת ה- so-bing, רשת קינוחים ומשקאות קוריאניים ביחד עם בלוגרים נוספים

יום ראשון, 30 ביוני 2019

חדש ובלעדי בישראל - חומרי הגלם מיפן שיהפכו לכם את המטבח

הוזמנתי לאירוע במסעדת סילאס Selas בתל אביב של השף אור גינסברג, בנוכחות נציגי חברת Horaiya מיפן להשקת מוצרי מזון פרמיום יפניים של חברת Horaiya, המיובאים ארצה ע"י חברת ימה וקדמה, יבואנית מוצרי מזון ואלכוהול ברמת פרמיום מיפן כבר 12 שנים.
חומרי הגלם מיפן שיהפכו לכם את המטבח. כבר לא צריך להתפשר על חומרי הגלם כדי לבשל בבית אוכל יפני מסורתי! 


יום חמישי, 20 ביוני 2019

לביבות תפוחי אדמה

פרסמתי את הלביבות האלה בשבוע שעבר ואתם ביקשתם מתכון. המתכון וההכנה קלים מאוד, הפעם הכנתי אותן מפירה שנשאר מיום קודם. בפירה היו כבר תבלינים ובצל מטוגן, הכנסתי לקערה, הוספתי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים, ביצה, קמח, ערבבתי וטיגנתי. אין קל מזה, בכל זאת, אתן כאן מתכון שאפשר להכין לאוו דווקא מפירה שנשאר.

יום שבת, 15 ביוני 2019

עוגת אפרסקים הפכה

עכשו העונה של האפרסקים, המחירים שלהם לא כל כך יקרים ואפשר להכין מהם גם עוגה. 
עוגה קלה להכנה, 5 דקות הכנה... אפשר להשתמש בכל פרי: שזיפים, משמשים, נקטרינות....

יום שישי, 14 ביוני 2019

פרפחינה - ג'אג'יק

המתכון הזה הוא שלנו הכורדים ואנחנו קוראים לו בכורדית: ג`אג`יק = פרפחינה עם גבינה. אלה היו הכורדים שגילו את העלים האלה עוד בעיראק. אמא שלי מספרת שהיה להם מלא פרפחינה בגינות.

יום ראשון, 26 במאי 2019

יום ראשון, 12 במאי 2019

רוצים ללמוד קונדיטוריה ולא בא לכם לצאת מהבית? הרשומה הזו בשבילכם

הוזמנתי לאירוע בלוגרים להשקת קורס האפייה הדיגיטלי החדש של מרכז הסדנאות והאפייה "מתוק מהלב" בעיר יהוד, שאותו הקימה ומנהלת אותו, ניצה יצחק
באנו להתנסות באפייה באמצעות הקורס הדיגיטלי החדש ולאפות ביחד. 
ערכנו היכרות עם ניצה יצחק, מייסדת ובעלת הסטודיו "מתוק מהלב", בחורה מקסימה, מוכשרת ושופעת אנרגיה. 

יום שני, 1 באפריל 2019

יום חמישי, 7 במרץ 2019

לימונים כבושים - תכינו לבד

אי אפשר להיות במושב, לקטוף לימונים ולא לעשות מהם משהו. אז אני החלטתי להכין מהם לימונים כבושים, הכנה קלה מאוד ויש לכם לימונים כבושים, טעימים ממעשי ידיכם. 

יום ראשון, 17 בפברואר 2019

יָפְּרָךְ - עלי גפן, עלי כרוב, בצלים, חצילונים ממולאים

אין כמו סיר ממולאים להגשה למשפחה, לאורחים, נכון זה קצת עבודה, אבל עם הכנה מראש של המצרכים אפשר להצליח ולהכין סיר עשיר וטעים שגורף מחמאות. אפשר למלא כל מה שאוהבים, אני בחרתי בסיר שלי הפעם עלי גפן, עלי כרוב, חצילונים, בצלים וביניהם פיזרתי בצלצלי שאלוט. 
אם אתם נוסעים לבאקו או שיש לכם חברים שנוסעים לשם, ממליצה לכם לבקש מהם לקנות לכם שני מכשירים: לגלגל עלי גפן ולרוקן חצילונים, קישואים, גזר ועוד...

קראמבל תות שדה

קראמבל, קינוח ביתי טעים וחמים שאותו מגישים חם, הישר מהתנור. אני הכנתי את פירורי הבצק והקפאתי את מה שנשאר, לפעם הבאה. האמת, פעם ראשונה שאני מכינה ובחרתי להכין קראמבל תות. 
הכנה קלה מאוד וקוצרת מחמאות, אז לא תכינו? ברור שתכינו



יום רביעי, 6 בפברואר 2019

בואו לטייל אתי בסרי לנקה - חלק ראשון

סרי לנקה - מהמקומות הבודדים במזרח שבהם ניתן ליהנות מעולם בראשיתי ללא הפרעה, נחשבת לאי הטוב בעולם, אי טרופי עתיר אתרים וטבע. חופים מזמינים, מרבדי תה ירוקים ואינסופיים, טבע פראי, תרבות מרתקת ואתרים ייחודיים, ערים עתיקות, מבצרים, מקדשים, תושבים חייכניים ומסבירי פנים, אוכל נפלא ואווירה שלווה, נופי הרים ירוקים, נוף עירוני, מצודות סלע כבירות, שמורות טבע שוקקות בבעלי חיים, עדרי פילים החיים בר בטבע וחופים הנחשבים ליפים בעולם.
בקיצור... כדאי לטייל שם...

יום שלישי, 8 בינואר 2019

יום שני, 24 בדצמבר 2018

WE WORK מגיעים לירושלים

אני מגיעה לאירוע הפתיחה של משרדי WE WORK החדשים. החברה הקהילתית שחרטה על דגלה לסייע ליזמים להגשים את חזונם – ופתחה לאחרונה את מתחם המשרדים החדש שלה בירושלים ברחוב קינג ג'ורג', בבנין המשביר לשעבר...
קבלת פנים בכניסה



















יום ראשון, 16 בדצמבר 2018

מיניסו פתחה סניף גם בירושלים

הוזמנתי לאירוע הפתיחה של ענקית העיצוב היפנית MINISO. MINISO פתחה לפני מספר ימים את החנות השישית של הרשת בקניון עזריאלי מלחה בירושלים, בהשקעה של כ- 2 מיליון שקלים. החנות בעלת שטח של כ- 400 מ"ר, היא הגדולה ביותר שנפתחה עד כה ומציעה מבחר גדול ביותר של מוצרים; כ-3,200 דגמים וכ-70,000 פריטים מעוצבים במגוון קטגוריות בהן: דיגיטל, עיצוב הבית, צעצועים, אקססוריז, טיפוח ובישום ועוד. כמו ביתר חנויות מיניסו, הקולקציות בחנות בירושלים יתחדשו מידי שבועיים.

יום שישי, 30 בנובמבר 2018

עוגיות מרוקאיות או עוגיות מכונה

טוב שיש חברה מרוקאית שממנה מקבלים מתכונים.
המתכון כאן הוא לקילו קמח ועדיף קילו, אם כבר אופים עוגיות.
יוצאות מלא עוגיות, לי יצאו 4 תבניות מלאות.
קוראים לעוגיות האלה גם עוגיות מכונה, כי מכינים אותן במכונה לטחינת בשר שמצמידים לה חלק שמיועדת לכך

יום שבת, 10 בנובמבר 2018

סיור ביקב טורא בשומרון לרגל מסיק הזיתים שמתקיים בימים אלה

השתתפתי בסיור בלוגרים ועיתונאים ביקב טורא שבשומרון. זו הפעם הראשונה שבית הבד של טורא פותח את שעריו לקהל הרחב. ולרגל המסיק החדש יפתח לראשונה בית הבד לקהל הרחב ויקיים מספר מצומצם של סיורים בתיאום מראש.
יקב טורא ממוקם בישוב רחלים שבשומרון ובמרחק כמה דקות ממנו, בישוב שילה שוכן בית בד בבעלות ארז וורד בן סעדון לייצור שמן זית כתית מעולה בכבישה קרה ברמת חמיצות של עד 0.3 החל משנת 2014.