יום שישי, 8 בנובמבר 2019

סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי בחברה ליצור יבוא ושיווק חומרי גלם לאפיה ומזון - חברת פוליבה

הוזמנתי להשתתף בסדנא לבלוגרים ועיתונאים שהתקיים במסגרת השקת סדנאות האפייה, שהתחילה לקיים חברת "פוליבה". הסדנאות מיועדות גם לקהל מקצועי וגם לאנשים פרטיים, אוהבי אפייה. בסדנא לימדו אותנו הקונדיטור גל בוכניק, זוכה תוכנית הטלויזיה "משחקי השף" קינוחים מיוחדים והשף קונדיטור הבינלאומי ג'ילבר אזולאי לימד אותנו להכין קאפקייקס ולחמניות פריכות וטעימות שאותן הוא אופה בתבניות מיוחדת שאפשר למצוא רק בפוליבה.
חברת פוליבה הגדולה והוותיקה בישראל ליצור, יבוא ושיווק חומרי גלם ומוצרים לענף האפייה והמזון, נכנסת לראשונה לתחום הסדנאות ומשיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. חדר הסדנאות אשר הוקם במיוחד למטרה זו ממוקם במפעלי החברה, ברחוב הר עצמון 1 ברמלה, יכול להכיל עד 18 משתתפים בו זמנית ומצויד במיטב הטכנולוגיה והמוצרים הנלווים כמו תנורים משוכללים, מקררים ייעודיים, מיקסרים איכותיים ועוד, זאת כדי שמשתתפי הסדנה ייהנו ויקבלו את הכלים והידע של עולם האפייה בסביבה מקצועית.

יום שלישי, 5 בנובמבר 2019

פלפל שושקה מוחמצים

כמה פעמים רציתם להכין פלפל שושקה מוחמצים ולא ידעתם איך? אז אני כאן גם ללמד איך להכין. הפלפלים עכשיו בשפע בשווקים ובסופרים וזה הזמן להחמיץ אותם. תוספת מעולה וטעימה אני ממש אוהבת את החמוצים האלה. מה שטוב שלא צריך להמתין ימים עד שיהיו מוכנים, ברגע שהתקררו, מוכנים לאכילה.

יום שני, 28 באוקטובר 2019

חלiוה ללא תוספת סוכר בטעם אספרסו וממרח צוף אורגני - אתם חייבים אותם

שני מוצרים שאתם חייבים שיהיו לכם:
חלווה ללא תוספת סוכר בטעם אספרסו של אחווה
וממרח צוף אורגני של חברת צוף.
גילוי נאות: קבלתי את המוצרים לסקירה.
אני אוהבת מאוד חלווה, מעדיפה על שוקולד, כן כן והיא אף בריאה יותר משוקולד.


יום שני, 23 בספטמבר 2019

אטריות אורז וירקות - מוקפץ

אני מביאה כאן מתכון למוקפץ: אטריות אורז עם ירקות, המתכון צמחוני, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.

מעדן ריבת חבושים

חבושים - הפרי הזה נחשף אלינו לקראת ראש השנה, אפשר לאכול אותו בצורתו הטבעית, אבל יש כאלה שנרתעים ממנו.
אני אישית אוהבת מאוד חבושים, זה מזכיר לי את הילדות במושב שם היו לנו עצים רבים של חבושים, היינו קוטפים ואוכלים ישירות מהעץ. כשהחבושים עוברים תהליך של בישול/אפיה, הם הופכים למעדן. גם אין בעייה של ניקוי החבושים, הם מתנקים בקלות בעזרת קולפן.
אני הכנתי מהחבושים מעין מעדן או ריבה, לא חשוב איך נקרא לזה, זה טעים טעים.
לפני שניגש למתכון, כדאי לצפות בערכים תזונתיים של המתכון באתר מילון האוכל הישראלי - FoodsDictionary - שם ערכו עבורי ספר מתכונים.

יום שבת, 17 באוגוסט 2019

יום שני, 12 באוגוסט 2019

בשורה לירושלים: דייסו יפן DAISO JAPAN פתחה את החנות הרביעית בישראל וכל המוצרים בעשרה שקלים בלבד

DAISO JAPAN מתרחבת ומחזקת את פריסתה בישראל, הסניף החדש נפתח בקניון עזריאלי בירושלים, כל המוצרים מוצעים במחיר אחיד וקבוע של 10 שקלים בלבד. DAISO JAPAN, ענקית הקמעונאות היפנית המפעילה למעלה מ-5000 חנויות ב-33 שווקים ברחבי העולם, פתחה השבוע את החנות הרביעית של הרשת בישראל בקניון עזריאלי ירושלים ("מלחה"). בחנות החדשה, המשתרעת על 150 מ"ר, עשרות אלפי מוצרים מקטגוריות שונות במחיר קבוע של 10 שקלים לצד מגוון מוצרים במבצע של 1+1.                    קרדיט צילום יח"צ 

יום חמישי, 8 באוגוסט 2019

פלפלים ממולאים ללא בשר

אחד המאכלים הכי טעימים, הכי מרגישים בית והכי קלים להכנה, זה פלפלים ממולאים. מה שטוב במאכל הזה, שאפשר להשיג כל השנה את הפלפלים, להכין ולהינות מתבשיל ביתי וטעים.

יום רביעי, 7 באוגוסט 2019

עוגה בחושה עם שוקולד נוטלה

את העוגה הזו הכנתי משילוב של כמה עוגות. אני כל כך אוהבת בחושות, שאני כל הזמן מאלתרת. עוגה קלה להכנה, טעימה מאוד, השמנת המתוקה והשוקולד נוטלה יוצרות עוגה עם מרקם עדין רך וטעים.


יום שבת, 3 באוגוסט 2019

מאפינס פצפוצי שוקולד

רציתי להכין עוגה, אבל שתהיה משהו אחר, בהתחלה רציתי עוגת מיץ תפוזים, התחלתי להכין אותה ומיד חשבתי, רגע למה שלא נשדרג אותה למאפינס, יש לי פצפוצי שוקולד... וכך עשיתי, הכנסתי לתערובת של העוגה פצפוצי שוקולד, וזה הצליח.
ההכנה בתבנית שקעים בתוך מנג'טים מתאימים, אם אין מנג'טים, פשוט לשמן את התבניות. מתאים ל-24 פצפוצים





יום ראשון, 7 ביולי 2019

קינוחים ומשקאות קוריאניים? כן זה כאן בארץ, בתל אביב, רשת So-Bing

מתי לאחרונה טעמתם קינוחים ומשקאות קוריאניים? So-Bing, רשת הקינוחים הקוריאניים מזמינה אתכם לטעום קינוח  סובינג', קינוח דל קלוריות קוריאני הפופולרי בעולם אשר עלה לישראל לפני שנה וכבר כבש את החיך הי שראלי.  הקינוח הוא פתיתי שלג חלב (המזכירים בצורתם החיצונית שבבי קוקוס) היורדים ממכונה מיוחדת תוצרת קוריאה ונערמים כהר שלג בשכבות בתוך קערה קפואה. בין שכבות השלג מתחבאות תוספות שונות ומעל השכבה העליונה מניחים מגוון עצום של תוספות שונות שיחד מייצרות את הקינוח המיוחד. בין התוספות: שוקולד, מנגו, תותים, עוגת גבינה, בננה, מנגו, אבטיח, מלון, דגני הבוקר, אבקת סויה קלויה ואפילו תה ירוק. גם הקיץ הזה אתם הולכים להתמכר לסו-בינג.
הוזמנתי לאירוע השקת ה- so-bing, רשת קינוחים ומשקאות קוריאניים ביחד עם בלוגרים נוספים

יום ראשון, 30 ביוני 2019

חדש ובלעדי בישראל - חומרי הגלם מיפן שיהפכו לכם את המטבח

הוזמנתי לאירוע במסעדת סילאס Selas בתל אביב של השף אור גינסברג, בנוכחות נציגי חברת Horaiya מיפן להשקת מוצרי מזון פרמיום יפניים של חברת Horaiya, המיובאים ארצה ע"י חברת ימה וקדמה, יבואנית מוצרי מזון ואלכוהול ברמת פרמיום מיפן כבר 12 שנים.
חומרי הגלם מיפן שיהפכו לכם את המטבח. כבר לא צריך להתפשר על חומרי הגלם כדי לבשל בבית אוכל יפני מסורתי! 


יום חמישי, 20 ביוני 2019

לביבות תפוחי אדמה

פרסמתי את הלביבות האלה בשבוע שעבר ואתם ביקשתם מתכון. המתכון וההכנה קלים מאוד, הפעם הכנתי אותן מפירה שנשאר מיום קודם. בפירה היו כבר תבלינים ובצל מטוגן, הכנסתי לקערה, הוספתי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים, ביצה, קמח, ערבבתי וטיגנתי. אין קל מזה, בכל זאת, אתן כאן מתכון שאפשר להכין לאוו דווקא מפירה שנשאר.

יום שבת, 15 ביוני 2019

עוגת אפרסקים הפכה

עכשו העונה של האפרסקים, המחירים שלהם לא כל כך יקרים ואפשר להכין מהם גם עוגה. 
עוגה קלה להכנה, 5 דקות הכנה... אפשר להשתמש בכל פרי: שזיפים, משמשים, נקטרינות....

יום שישי, 14 ביוני 2019

פרפחינה - ג'אג'יק

המתכון הזה הוא שלנו הכורדים ואנחנו קוראים לו בכורדית: ג`אג`יק = פרפחינה עם גבינה. אלה היו הכורדים שגילו את העלים האלה עוד בעיראק. אמא שלי מספרת שהיה להם מלא פרפחינה בגינות.

יום ראשון, 26 במאי 2019

יום ראשון, 12 במאי 2019

רוצים ללמוד קונדיטוריה ולא בא לכם לצאת מהבית? הרשומה הזו בשבילכם

הוזמנתי לאירוע בלוגרים להשקת קורס האפייה הדיגיטלי החדש של מרכז הסדנאות והאפייה "מתוק מהלב" בעיר יהוד, שאותו הקימה ומנהלת אותו, ניצה יצחק
באנו להתנסות באפייה באמצעות הקורס הדיגיטלי החדש ולאפות ביחד. 
ערכנו היכרות עם ניצה יצחק, מייסדת ובעלת הסטודיו "מתוק מהלב", בחורה מקסימה, מוכשרת ושופעת אנרגיה. 

יום שני, 1 באפריל 2019