דפים
- בלוגרים - השקות/סיורים/סקירת מסעדות/בתי קפה
- בלוגרים - סקירת מוצרים
- מטיילת בחו"ל ומתעדת
- קובה מכל הסוגים
- סלטים/חמוצים/חריף
- תפוחי אדמה
- חצילים
- מרקי הבית
- קציצות/לביבות הבית
- פסטה/איטריות/מקרוני/לזניה/נודלס
- אורז/קטניות
- ממולאים
- עוף ובשר
- עוגיות/מאפינס
- עוגות שוקולד
- עוגות ללא אפייה
- פאי/טארטים
- בחושות/פירות/ורולדות
- עוגות גבינה
- שמרים/עלים/פילו/בלינצ'ס/פיצות
- בצק עלים
- קינוחים
- ריבות
- לחם/לחמניות/פיתות
- ראש השנה
- חנוכה
- פורים
- פסח
- שבועות
- מוצר השנה
יום שישי, 21 בספטמבר 2018
יום שני, 17 בספטמבר 2018
יום שישי, 7 בספטמבר 2018
יום ראשון, 26 באוגוסט 2018
יום שלישי, 14 באוגוסט 2018
יום חמישי, 9 באוגוסט 2018
יום שבת, 4 באוגוסט 2018
יום שבת, 28 ביולי 2018
יום שלישי, 24 ביולי 2018
יום רביעי, 18 ביולי 2018
מג'דרה של אמא - מתאימה גם לצמחונים
תעזבו אתכם מלעמוד שעות במטבח ולבשל, תכינו מג'דרה, מתכון קל ומהיר להכנה, והכי חשוב טעים. מנה שמתאימה גם לצמחונים...
מוזמנים לצפות גם בסרטון שהכין לי אבי שקדיבבלוג שלי מתכון נוסף למג'דרה, מהירת הכנה, כאן
יום שבת, 14 ביולי 2018
ירושלים של זהב במוזיאון מגדל דוד
ירושלים של(י)זהב...
אל תחמיצו את חוויית הלילה במוזיאון מגדל דוד בירושלים, חווויה חד פעמית, מרתקת ועוצרת נשימה
מופע אורות חדש, מרהיב ומרגש ביופיו שכולו מחווה מוסיקלית אומנותית לדמותו הייחודית של המלך דוד שיסד את המלוכה בירושלים לפני כשלושת אלפים שנה, סיפור חייו של המלך, המשורר, הלוחם, המוסיקאי והמנהיג, הכל על בסיס המקורות המקראיים, ההיסטוריים והארכיאולוגיים.
המופע המרתק והמדהים מוקרן על החומות של מוזיאון מגדל דוד בכל ימות השנה בלי קשר לפסטיבל האורות.
יום שלישי, 26 ביוני 2018
יום שלישי, 12 ביוני 2018
חווית קסם של לילות רמדאן ברהט - רוצו לפני שיגמר
הוזמנתי לסיור בלוגרים ועיתונאים, לחוויית קסם של לילות רמדאן ברהט. בשנה שעברה גם הייתי בסיור כזה בטיייבה - זכרתי את החוויה. באתי מלאת סקרנות לסיור ברהט, העיר הבדואית היחידה בישראל.
יום שני, 11 ביוני 2018
יום שני, 28 במאי 2018
יום רביעי, 16 במאי 2018
יום ראשון, 13 במאי 2018
יום רביעי, 9 במאי 2018
יום ראשון, 6 במאי 2018
יום שלישי, 1 במאי 2018
קובה חמוסטה
זה נכון שצריך להשקיע אחרת לא מצליחים, גם המלל רב, אבל אין מה להבהל, אם מתחילים והפעם הראשונה מצליחה, בפעמים הבאות זה הופך להיות יותר קל.
יום שישי, 27 באפריל 2018
יום רביעי, 21 במרץ 2018
יום שבת, 17 במרץ 2018
יום שני, 12 במרץ 2018
יום שבת, 10 במרץ 2018
יום שלישי, 27 בפברואר 2018
יום שני, 26 בפברואר 2018
יום חמישי, 25 בינואר 2018
עוגת גבינה כמו בבתי מלון רק הרבה יותר גבוהה והרבה יותר טעימה
החלטתי לשדרג את העוגת גבינה שאני מכינה בדרך כלל ולאפות אותה בתבנית של ג'חנון. גם הגדלתי כמויות כדי שתצא לי גבוהה, במקום בתבנית אפייה רגילה.
מתכון בבלוג הקודם כאן
מתכון בבלוג הקודם כאן
יום רביעי, 24 בינואר 2018
יום רביעי, 3 בינואר 2018
מפעל גילרו - יצרנית וופלים גביעי גלידה וקישוטי עוגה הגדולה בישראל
הוזמנתי לאירוע בלוגרים, למפעל גילרו, יצרנית הוופלים, גביעי הגלידה וקישוטי העוגה הגדולה בישראל. החברה נוסדה בירושלים בשנת 1950 ע"י חברי משפחת גלברד שעלו לישראל מיד לאחר מלחמת העולם השנייה. רעיון האפייה לא היה רחוק מהם שכן המשפחה עוד החלה לעסוק בתחום במשך מספר דורות עוד בהיותה חלק מהקהילה היהודית של פולין. גילרו התפתחה במהלך השנים ע"י השקעה אינטנסיבית בפיתוח, ציוד חדש וטכנולוגיה חדישה למפעל.
יום שני, 1 בינואר 2018
Art-in מטבחים
הוזמנתי לסיור בלוגרים בממלכת המטבחים היפהפיה Art-in בבית נקובה. בית נקובה ממוקמת בפינת עין חמד ליד הישוב אבו גוש.
יום חמישי, 28 בדצמבר 2017
יום שבת, 23 בדצמבר 2017
יום שבת, 9 בדצמבר 2017
סופגניות ודונטאס מקמח שמרים של אוסם
אוטוטו חג חנוכה ומה הכי מאפיין את החג אם לא סופגניות.
היום אפשר להשיג סופגניות בכל מיני טעמים וצורות, אבל אני הכי אוהבת את הסופגנייה הרגילה, עם ריבת תות שדה
יש לי מתכון של סופגניות קלות להכנה, בלי להתפיח שאותן אני מכינה בחנוכה, אבל הפעם החלטתי שאני רוצה לנסות גם סופגניות מבצק שמרים.
המתכון נלקח מאתר בישולים, טעם של בית, ממליצה להכנס ולהרשם לאתר... תמצאו בו מלא מתכונים כל מה שאתם רוצים ומחפשים, תמצאו כאן.
את המתכון לקחתי גם מהאתר הזה וכמובן השתמשתי בקמח שמרים של אוסם.
היום אפשר להשיג סופגניות בכל מיני טעמים וצורות, אבל אני הכי אוהבת את הסופגנייה הרגילה, עם ריבת תות שדה
יש לי מתכון של סופגניות קלות להכנה, בלי להתפיח שאותן אני מכינה בחנוכה, אבל הפעם החלטתי שאני רוצה לנסות גם סופגניות מבצק שמרים.
המתכון נלקח מאתר בישולים, טעם של בית, ממליצה להכנס ולהרשם לאתר... תמצאו בו מלא מתכונים כל מה שאתם רוצים ומחפשים, תמצאו כאן.
את המתכון לקחתי גם מהאתר הזה וכמובן השתמשתי בקמח שמרים של אוסם.
יום רביעי, 6 בדצמבר 2017
יום רביעי, 29 בנובמבר 2017
יום רביעי, 8 בנובמבר 2017
קציצות ירק
כל פעם אני מכינה בצורה אחרת: רק עם תפוחי אדמה, תפוחי אדמה עם גזר, תפוחי אדמה עם עלי מנגולד ועשבי תיבול ועוד (ראו תמונות בהמשך).
המתכון הפעם הוא לביבות תפוחי אדמה עם עלי מנגולד, פטרוזיליה וכוסברה.
בדרך כלל מכינה את הלביבות האלה בימי שישי, לנוהל שישי ובכלל להמשך הארוחות בשבת, אבל בהחלט אפשר לאכול אותם בתור ארוחה בפני עצמה ובכל שעה משעות היום, אפשר להכניס לפיתה, עם טחינה, סלט ירקות והנה לכם ארוחה מזינה וטעימה.
ההכנה קלי קלות ואני כאן לתת לכם את המתכון.
יום שבת, 4 בנובמבר 2017
יום חמישי, 26 באוקטובר 2017
יום רביעי, 27 בספטמבר 2017
יום שני, 25 בספטמבר 2017
יום שלישי, 19 בספטמבר 2017
תבשיל מח עגל - מנה חגיגית וגם לכל השנה
אני יודעת שלא כולם אוהבים לאכול מוח ונרתעים ממנו. אני נמנית על אלה שאוהבים וכבר מזמן רציתי להכין. ראש השנה והחגים המתקרבים, סיבה טובה לכך. אני מעלה את הרשומה הזו עבור כל מי שאוהב תבשיל מוח.
יום ראשון, 17 בספטמבר 2017
הירשם ל-
רשומות (Atom)